Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liderul deputatilor PSD, despre directorul Unifarm: Dincolo de retorica cine l-a numit, cine i-a prelungit mandatul, ramane faptul ca PNL l-a mentinut in functie

Hotnews Hotnews,
 Liderul deputatilor PSD, despre directorul Unifarm: Dincolo de retorica cine l-a numit, cine i-a prelungit mandatul, ramane faptul ca PNL l-a mentinut in functie

Dincolo de dezbaterea si retorica pe cine l-a numit in 2012 pe directorul Unifarm, Adrian Ionel, ramane totusi faptul ca acesta este mentinut de sase-sapte luni de Guvernul liberal, a declarat, marti, liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis. continuă pe Hotnews

Ultima declaratie de avere a liderului deputatilor PSD. Din ce a obtinut familia Simonis aproape 130.000 de euro

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, si-a publicat ultima declaratie de avere, din care reiese veniturile obtinute in 2019 de parlamentar. Potrivit documentului, Simonis a obtinut, pe langa indemnizatia de deputat, venituri din vanzarea unei masini Porsche, dar si de la botezul copilului. De asemenea, sotia deputatului a primit de la tatal sau o donatie de 60. 000 de euro.

Ciolacu ataca PNL dupa ce directorul Unifarm a fost saltat pentru fapte de coruptie: Vor prelungirea starii de alerta la nesfarsit, ca sa fure si mai mult

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma, dupa ce directorul Unifarm a fost acuzat de fapte de coruptie, ca social-democratii au atras atentia ca, prin achizitiile directe din timpul pandemiei, se fura. De aceea vor prelungirea starii de alerta la nesfarsit, ca sa fure si mai mult, afirma Ciolacu.

Directorul UNIFARM, Adrian Ionel, se apara. Prima reactie dupa ce a fost acuzat de luare de mita si alte infractiuni

Directorul Unifarm, Adrian Ionel, a fost acuzat de DNA ca a luat mita 760. 000 euro. Adrian Ionel a reactionat la acuzatiile aduse si spune ca este nevinovat. E acuzat de luare de mita, abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influenta, instigare la fals intelectual si folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane.

Directorul Unifarm SA, Adrian Eugen Ionel, pus sub acuzare pentru mita si achizitii neconforme in plina pandemie

Directorul Unifarm Adrian Eugen Ionel a fost pus sub acuzare, marti, de procurorii DNA pentru luare de mita si alte patru infractiuni de coruptie pentrui ca ar fi pretins 760. 000 euro unui intermediar in schimbul atribuirii unui contract de achizitie a echipamentelor de protectie impotriva infectarii cu noul coronavirus.

Directorul Unifarm, acuzat ca a cerut mita 760.000 de euro pentru atribuirea unui contract pentru livrare de masti si combinezoane, in pandemia de COVID-19 DNA l-a pus sub control judiciar

Directorul general al companiei de stat Unifarm, Adrian Ionel, este urmarit penal si a fost plasat sub control judiciar de catre DNA pentru cinci infractiuni de coruptie. El este acuzat ca a cerut 760. 000 de euro pentru atribuirea unui contract de achizitie de echipamente de protectie, in timpul pandemiei de COVID. in plus, cele un milion de masti livrate prin contract Companiei Nationale Unifarm SA nu erau masti chirurgicale, ci masti de protectie neconforme cu standardele stipulate in contract, practic erau alte tipuri de echipamente de protectie decat cele convenite in contract.

Ciolacu, despre scandalul Unifarm: Era clar ceva organizat, o infractiune bine pusa la punct si cu un lant bine definit

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca liberalii au schimbat managerii de spitale pentru a putea face achizitii directe de la Unifarm, iar Consiliile Judetene plateau facturile cu preturi mult prea mari, liberalii organizand astfel un lant bine definit.

Cum a ajuns directorul Unifarm, Adrian Ionel, Dumnezeul achizitiilor in perioada pandemiei

Adrian Ionel, absolventul unui masterat la Academia Nationala de Informatii din cadrul SRI si licentiat in Drept al Universitatii Spiru Haret, conduce Unifarm, institutia care functioneaza practic ca distribuitorul de medicamente al Ministerului Sanatatii, din anul 2012. Cu o mica pauza in 2015, cand Ionel a fost numit pentru scurt timp directorul Institutului Cantacuzino. Anul 2020 si pandemia de coronavirus l-au gasit in postura de sef al distribuitorului de medicamente al Ministerului Sanatatii, care a facut achizitii de materiale de protectie in cantitati uriase. Totul prin achizitie directa, fara licitatie, asa cum a prevazut legea in perioada starii de urgenta.

Directorul Unifarm, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile: Este acuzat ca ar fi cerut 760.000 de euro mita pentru atribuirea unui contract de livrare a echipamentelor de protectie impotriva COVID-19 (FOTO)

Directorul general al Companiei Nationale Unifarm SA a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, de procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe fapte de coruptie in legatura cu un contract de achizitie a ec.

DNA: Directorul Unifarm va fi cercetat sub control judiciar pentru luare de mita

DNA a dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile, a inculpatului Ionel Eugen Adrian, director general al Companiei Nationale Unifarm SA, de la 23 iunie, arata un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Directorul Unifarm, acuzat de DNA ca a cerut mita 760.000 de euro in plina pandemie

Procurorii DNA au deschis un dosar penal si l-au pus sub control judiciar pe seful companiei de stat Unifarm, Eugen Adrian Ionel. Acesta e acuzat ca ar fi cerut mita de la o firma 760. 000 de euro in luna martie pentru a facilita achizitia de masti si combinezoane pentru combaterea pandemiei de coronavirus, desi mastile erau neconforme.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )