Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liderul RMGC: Licenta de exploatare este secreta pentru ca asa prevede legea romaneasca

Adevărul Adevărul,
Liderul RMGC: Licenta de exploatare este secreta pentru ca asa prevede legea romaneasca

Dragos Tanase, directorul general al RMGC Rosia Montana Gold Corporation), a declarat sambata seara, la Antena 3, ca licenta de exploatare a proiectului de la Rosia Montana este secreta pentru ca asa prevede legea romaneasca, el nedorind sa incalce legea. continuă pe Adevărul

NNDKP: RMGC nu mai este clientul firmei incepand din decembrie 2012

Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen NNDKP), firma in care mama vitrega a ministrului Dan Sova este senior partner, a precizat astazi ca Rosia Montana Gold Corporation RMGC) nu mai este clientul firmei incepand din decembrie 2012, cand a renuntat la serviciile sale juridice.

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole este cercetat pentru trafic de migranti.

Sorin Urziceanu, barbatul care i-a vandut Furadan cantaretei Madalina Manole,nu este tocmai o victima a dorintei artistei de a se sinucide. Anchetatorii au descoperit legaturile lui cu grupari de traficanti de migranti. Urziceanu este cercetat intr-un dosar de trafic de migranti, dupa ce a fost prins in timp ce transporta cu masina doi irakieni care voiau sa treaca fraudulos granita in Arad, el fiind in prezent audiat la sediul DIICOT Timisoara, informeaza Mediafax. La intrarea la audieri, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2024 seconds )