Libnet.ro
UNICEF

23:30

Lidia Fecioru, mesaj pentru cei care ii cer sfaturi pe Facebook

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru, mesaj pentru cei care ii cer sfaturi pe Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru le-a transmis telespectatorilor Antena 3, sambata, ca ea nu le raspunde pe Facebook celor care ii trimit mesaje private. Lidia Fecioru a explicat ca daca un prieten. continuă pe Antena3

Olivia Steer, mesaj ironic: Cei care se lasa de veganism...

Cei care se lasa de veganism, dupa doua saptamini, pentru ca se simt slabiti, sint ca cei care se lasa de sport, dupa prima febra musculara, a scris Olivia Steer.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: Fraza celor care nu iau decizii importante niciodata

Pilda zilei prezentata de Lidia Fecioru, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, este: Asta-i soarta. Este fraza celor care nu iau hotarari mari niciodata. Deci,.

Mugur Isarescu, mesaj pentru romanii cu credite: Daca ti-ai facut o casa esti robul casei, nu al bancii

Cei care iau un credit trebuie sa stie ca un credit luat trebuie dat inapoi, iar daca ai luat un credit nu esti rob al bancii, ci a ceea ce ai facut cu banii, a declarat, miercuri, guvernatorul Bancii.

Germania se opune amenzilor de 30.000 de euro pe masina pentru constructorii care incalca testele de emisii

Germania nu este de acord cu propunerile Comisiei Europene care prevad amenzi de 30. 000 de euro pe masina pentru constructorii care incalca testele de emisii.

Premierul Sorin Grindeanu: Criza vaccinului este inadmisibila. Cei care produc vaccinul au nevoie de un cadru stabil, nu de un mod de lucru pompieristic, asa cum s-a procedat in trecut

Exista, in dezbatere publica, un proiect legislativ, mai sunt zile in care se pot depunde amendamente, astfel incat sa putem sa concepem acel cadru absolut necesar pentru tara noastra si care sa ofere ceea ce, dpmdv, lipseste .

Premierul Sorin Grindeanu: Este inadmisibil sa ne confruntam, periodic, cu o criza a vaccinurilor. Cei care produc vaccinul au nevoie de un cadru stabil, nu de un mod de lucru pompieristic, asa cum s-a procedat in trecut

Exista, in dezbatere publica, un proiect legislativ, mai sunt zile in care se pot depunde amendamente, astfel incat sa putem sa concepem acel cadru absolut necesar pentru tara noastra si care sa ofere ceea ce, dpmdv, lipseste .

CFR suplimenteaza trenurile, in minivacanta de 1 mai. Vagoanele spre mare sunt pline. Cat pot plati turistii pentru mijloace alternative de transport

CFR a pus in circulatie trenuri suplimentare pentru minivcanta de 1 mai, ceea ce inseamna o crestere de peste 8. 000 de locuri. Pentru cei care nu doresc sa ia trenul spre diverse destinatii, exista mijloace de transport alternative, precum microbuzele si taxiurile.

United Airlines ii va recompensa pe cei care isi cedeaza locurile cu sume de pana la 10.000 de dolari

Compania aviatica United Airlines ofera pana la 10. 000 de dolari celor care renunta voluntar la locurile pe care le-au achizitionat.

Mihai Stoica matura pe jos cu cei care-l critica pe Ilie Nastase: Vreau sa imi exprim respectul si sustinerea fata de el, cand activistii de Facebook il ataca!

Nu toata lumea este impotriva lui Ilie Nastase. Legendarul tenismen, care va implini 71 de ani in iulie, este aparat si de directorul sportiv al echipei FCSB, Mihai Stoica.

Sentinta pentru constanteanul care a omorat o viitoare mireasa intr-un accident

Barbatul din Constanta, care in urma unui accident a omorat o viitoare mireasa din Vaslui, si-a primit sentinta, potrivit adevarul. ro. Constanteanul, in virsta de 64 de ani, a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )