Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liga Campionilor: aniversare trista pentru Mircea Lucescu si o situatie incredibila la Madrid. Rezultatele serii

Adevărul Adevărul,
Liga Campionilor: aniversare trista pentru Mircea Lucescu si o situatie incredibila la Madrid. Rezultatele serii

Miercuri seara au avut loc ultimele meciuri din etapa a treia a Ligii Campionilor. Mircea Lucescu a prins suta de partide ca antrenor in Liga, dar a pierdut in Suedia. continuă pe Adevărul

Liga Campionilor: Seara magica pentru Tunari, remiza cu goluri multe la Leverkusen. Vezi rezultatele de marti

Liga Campionilor ajunge, saptamana aceasta, la jumatatea meciurilor din faza grupelor. Etapa a treia aduce cateva dueluri puternice, marti, Arsenal - Bayern Munchen urmand sa fie cap de afis.

INFOGRAFIE Elogiu pentru Mircea Lucescu: va implini 100 de meciuri in Liga Campionilor

UEFA ii aduce un elogiu lui Mircea Lucescu, amintind ca miercuri, la partida dintre Malmo si Sahtior Donetk, antrenorul roman va sta pentru a 100-a oara pe banca la o partida din Liga Campionilor.

Mircea Lucescu vorbeste despre pasiunea de a creste tineri jucatori

Aflat in fata meciului cu numarul 100 in Liga Campionilor, Mircea Lucescu a acordat un interviu pentru site-ul UEFA in care vorbeste despre preocuparea sa de a lucra cu tineri jucatori si de bucuria de a-i vedea evoluand pentru marile cluburi din Europa.

Mircea Lucescu la meciul 100 in Liga Campionilor. Tehnicianul contesta statistica UEFA

Sahtior Donetk intalneste miercuri seara pe Malmo in Grupa A din Liga Campionilor, iar pentru antrenorul Mircea Lucescu meciul are o conotatie speciala dincolo de importanta celor trei puncte.

INFOGRAFIE Il Luce, omul-record. Mircea Lucescu intra astazi intr-o companie selecta, alaturi de Ferguson, Wenger, Ancelotti si Mourinho

Mircea Lucescu va bifa astazi meciul cu numarul 100 in Liga Campionilor, el avand mai multe partide decat toti ceilalti antrenori romani care au activat in aceasta competitie incepand din 1992, de cand UEFA schimbat formatul Cupei Campionilor.

Rezultatele zilei in Liga Campionilor

Vedeti mai jos care sunt cele opt meciuri programate in aceasta seara in Liga Campionilor. Toate meciurile incep la ora obisnuita 21:45. Programul complet al meciurilor din Liga Campionilor si rezultatele la zi.

Meciurile zilei in Liga Campionilor. PSG-Real Madrid, socul etapei

Vedeti mai jos care sunt cele opt meciuri programate in aceasta seara in Liga Campionilor. Toate meciurile incep la ora obisnuita 21:45. Programul complet al meciurilor din Liga Campionilor si rezultatele la zi.

Rezultatele serii in Liga Campionilor. Bayern, infrangere cu Arsenal. Meci nebun la Leverkusen

Marti seara s-a jucat in grupele Ligii Campionilor. Iata rezultatele, capul de afis fiind infrangerea lui Bayern in Anglia, pe terenul lui Arsenal. A fost primul meci pierdut in acest sezon de germani, in cupe europene sau campionat Bayern reusind pana acum doar victorii 9 in Bundesliga si doua in Liga Campionilor).

Statistici dupa seara de marti in Liga Campionilor. Avem un nou cel mai tanar capitan in competitie

Goluri multe si spectaculoase marti seara in Liga Campionilor, meciuri dintre cele mai atractive, dar in acelasi timp si statistici interesante dupa aceste intalniri.

Hagi ataca Liga Campionilor: moment decisiv pentru clubul Regelui, miercuri, de la ora 18.00. Care va fi miza

Formatiile romanesti au iesit, inca din luna august, din cupele europene, insa Viitorul are sansa unei calificari care sa mai redreseze imaginea fotbalului din Romania la nivel juvenil.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )