Libnet.ro
UNICEF

21:15

Liga Campionilor: Elfsborg a facut scorul serii, 7-1 cu FC Daugava

Antena3 Antena3,
Liga Campionilor: Elfsborg a facut scorul serii, 7-1 cu FC Daugava

Campioana Suediei, IF Elfsborg, a realizat scorul serii de miercuri in prima mansa a turul doi preliminar din Liga Campionilor, reusind sa se impuna cu 7-1 pe teren propriu in fasa letonilor de la FC Daugava. continuă pe Antena3

Azi LIVE Liga Campionilor Steaua-Vardar (20:45)

Onlinesport. ro transmite, marti seara de la ora 20:45, debutul echipei Steaua intr-o noua editie a cupelor europene. Campioana Romaniei primeste pe National Arena vizita macedonenilor de la Vardar Skopje in mansa tur a turului 2 preliminar din Liga Campionilor.

Cate puncte trebuie sa stranga echipele romanesti pentru ca Romania sa aiba la anul doua echipe in Liga Campionilor

Victoria Stelei contra lui Vardar Skopje a deschis drumul Romaniei catre partea superioara a ierarhiei coeficientilor UEFA. in acest moment, tara noastra se afla pe pozitia a 17-a si trebuie sa recupereze doua locuri pentru a trimite anul viitor doua echipe in Liga Campionilor.

Liga Campionilor: Steaua - Vardar Skopje, scor 3-0, in prima mansa a turului doi preliminar

Steaua Bucuresti a invins, marti, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-0, echipa macedoneana Vardar Skopje, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Tinase 12.

Toate reactiile din tabara Stelei dupa victoria la scor de neprezentare contra lui Vardar Skopje in Liga Campionilor

Succesul obtinut de Steaua, 3-0 cu Vardar Skopje in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, le-a dat aripi stelistilor, care se vad deja calificati la masa bogatilor.

Liga Campionilor: STEAUA - VARDAR. Echipele probabile.

STEAUA Bucuresti intalneste in aceasta seara, de la ora 20:45, VARDAR Skopje, in prima mansa a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor. Meciul se disputa pe Arena Nationala, informeaza Mediafax. Echipele probabile: STEAUA: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii, Ad. Popa, N. Stanciu, Tanase - Nikolic Antrenor: Laurentiu Reghecampf VARDAR: Pavlovic - Reljic, Tanevski, Bojovic, Cikarski - Petrovic, Temelkov, Gimenez, Manevski, Stojkov - .

Steaua intra in Liga Campionilor cu echipa din Supercupa

Steaua debuteaza de la ora 21:45, marti, in preliminariile Ligii Campionilor, in turul 2 preliminar al competitiei. Laurentiu Reghecampf a testat un prim 11 in Supercupa si il va folosi de asemenea in meciul de dedebut cu Vardar.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )