Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liga Campionilor: faza grupelor s-a incheiat! Londra petrece, Arsenal si Chelsea merg in optimi. Rezumatele video ale meciurilor de aseara

Adevărul Adevărul,
Liga Campionilor: faza grupelor s-a incheiat! Londra petrece, Arsenal si Chelsea merg in optimi. Rezumatele video ale meciurilor de aseara

Ultima etapa din faza grupelor Ligii Campionilor s-a incheiat. Arsenal a reusit o calificare stralucita pe terenul lui Olympiacos Pireu, iar Chelsea a batut-o pe Porto, asigurandu-si calificarea si locul unu in grupa. continuă pe Adevărul

Liga Campionilor: faza grupelor s-a incheiat! Londra petrece, Arsenal si Chelsea merg in optimi. Surpriza Gent

Ultima etapa din faza grupelor Ligii Campionilor s-a incheiat. Arsenal a reusit o calificare stralucita pe terenul lui Olympiacos Pireu, iar Chelsea a batut-o pe Porto, asigurandu-si calificarea si locul unu in grupa.

Liga Campionilor: Calcule pentru ultimele cinci locuri disponibile pentru optimi

Miercuri seara sunt programate ultimele meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor, partide la finalul carora vom cunoaste ultimele cinci echipe calificate in faza optimilor de finala.

Real, devastatoare: galacticii au facut scorul sezonului in Liga Campionilor. Il Luce, invins, dar bucuros

Ultima etapa din faza grupelor si-a consumat primele opt partide si a adus o surpriza uriasa in grupa B. Adevarul prezinta rezultatele, marcatorii si programul zilei de miercuri.

Manchester United, eliminata din Liga Campionilor

Dezastru pentru Manchester United la revenirea in Liga Campionilor dupa un an de absenta. Formatia pregatita de Luis van Gaal a pierdut la Wolfsbug si a incheiat Grupa B pe locul al treilea.

VIDEO Wolfsburg - Manchester United 3-2/ Eliminare rusinoasa pentru United, inca din faza grupelor

Manchester United a parasit Champions League inca din faza grupelor, dupa ce a pierdut, scor 3-2, partida din deplasare cu Wolfsburg.

Liga Campionilor: programul si mizele ultimei etape. Lucescu a ajuns la 113 curse aeriene intr-un singur an

LIGA CAMPIONILOR Mircea Lucescu incheie cel mai dificil an cu o deplasare la Paris Saint Germain, echipa care l-a dorit in trecut.

Van Gaal explica eliminarea din Liga Campionilor: Am jucat intr-o grupa grea

Manchester United a fost eliminata, marti seara, din Liga Campionilor dupa infrangerea suferita in deplasare cu Wolfsburg.

Liga Campionilor: Calcule pentru calificarea in optimile de finala

Marti seara se disputa ultimele meciuri in grupele A-D din Liga Campionilor. Vedeti mai jos care sunt calculele de calificare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )