Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liga Campionilor: Real Madrid invinge si in deplasarea pe PSG, scor, 2-1, si merge in sferturi/ Liverpool, calificare fara emotii

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor: Real Madrid invinge si in deplasarea pe PSG, scor, 2-1, si merge in sferturi/ Liverpool, calificare fara emotii

Real Madrid s-a calificat fara emotii in sferturile Ligii Campionilor castigand si returul de pe Parc de Prince cu 2-1 3-1 in tur), prin golurile marcate de Ronaldo si Casemiro. Parizienii au crezut intr-o rasturnare de situatie, Ensemble on va la faire, dar echipa pariziana s-a dovedit inferioara unui Real care sarbatoreste cum nu se poate mai frumos 116 ani de existenta. Dupa ce a castigat in deplasare cu 5-0, Liverpool nu a mai fortat, marti, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Porto, si s-a calificat in sferturile competitiei. continuă pe Hotnews

Liga Campionilor: Real Madrid invinge si in deplasarea de la PSG, scor, 2-1, si merge in sferturi/ Liverpool, calificare fara emotii

Real Madrid s-a calificat fara emotii in sferturile Ligii Campionilor castigand si returul de pe Parc de Prince cu 2-1 3-1 in tur), prin golurile marcate de Ronaldo si Casemiro. Parizienii au crezut intr-o rasturnare de situatie, Ensemble on va la faire, dar echipa pariziana s-a dovedit inferioara unui Real care sarbatoreste cum nu se poate mai frumos 116 ani de existenta. Dupa ce a castigat in deplasare cu 5-0, Liverpool nu a mai fortat, marti, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Porto, si s-a calificat in sferturile competitiei.

Real Madrid invinge PSG si merge in sferturile Champions League

Cu scorul general de 5-2, Real Madrid o elimina pe Paris Saint-Germain in optimile de finala ale Champions League si continua cursa spre al treilea trofeu consecutiv.

PSG - REAL MADRID LIVE in Liga Campionilor. ONLINE STREAM PROTV TELEKOM SPORT - VIDEO

PSG - REAL MADRID LIVE in Liga Campionilor. PSG porneste cu sansa a doua in fata lui Real, care s-a impus in tur, la Madrid, cu 3-1, LIVE VIDEO pe PRO TV si TELEKOM .

CHAMPIONS LEAGUE. PSG-REAL MADRID ONLINE STREAM LIVE PRO TV TELEKOM SPORT VIDEO. Seara cumplita pentru Neymar

PSG-REAL MADRID ONLINE STREAM LIVE PRO TV TELEKOM SPORT VIDEO Dani Alves si Neymar si-au promis sa ajunga cat mai departe in Liga Campionilor, a declarat luni fundasul dreapta brazilian referitor.

Avancronica meciului PSG Real Madrid. Repeta gazdele rezultatul din 1993?

Fierbe Parisul in asteptarea returului dintre PSG si Real Madrid, meci la finalul caruia una dintre echipele cotate cu sanse mari la castigarea trofeului va parasi Liga Campionilor.

Ultimul dans la Paris: PSG Real Madrid, meciul care va demite un antrenor. Programul complet al optimilor Ligii

Dupa partida din aceasta seara ora 21. 45, Pro TV, Telekom Sport), aproape sigur, tehnicianul care va parasi Liga Campionilor isi va parasi si postul la finalul sezonului.

Pariati pe meciul PSG - Real Madrid

Accesati aceasta pagina pentru a vedea cotele partidei de marti seara dintre Paris Saint-Germain si Real Madrid, meci retur din optimile Ligii Campionilor. In tur au castigat madrilenii, cu 3-1.

Champions League: PSG vs Real Madrid, duelul decisiv pentru sferturi - Vor reusi parizienii sa elimine campioana Europei?

Cea mai asteptata confruntare din returul optimilor de finala ale Champions League se va disputa marti, pe Parc des Princes. Invinsa cu 3-1 in meciul tur, PSG cauta sa se razbune in fata celor de la Real Madrid campioana en-titre a Europei) si sa se califice, chiar si fara Neymar, in sferturile competitiei. Este meciul anului. Este un moment unic pentru toti fanii nostri si pentru toata lumea care iubeste fotbalul in Franta si in Paris a fost descrierea facuta de Unai Emery, tehnicianul parizienilor. In cealalta partida a serii se intalnesc Liverpool si FC Porto.

LIVE PSG - Real Madrid 0-0

Urmariti live text in aceasta pagina, marti seara de la 21:45, returul meciului dintre Paris Saint-Germain si Real Madrid. In tur a fost 3-1 pentru echipa spaniola.

LIVE PSG - Real Madrid 0-1

Urmariti live text in aceasta pagina, marti seara de la 21:45, returul meciului dintre Paris Saint-Germain si Real Madrid. In tur a fost 3-1 pentru echipa spaniola.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )