Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liga I: Ceahlaul Piatra Neamt Sageata Navodari, scor 2-1

B1 B1,
Liga I: Ceahlaul Piatra Neamt Sageata Navodari, scor 2-1

Ceahlaul Piatra Neamt a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 2-0), echipa Sageata Navodari, in primul meci al etapei a XIII-a a Ligii I, relateaza Mediafax. Golurile au fost marcate de. continuă pe B1

LIGA I. Ceahlaul Piatra Neamt a invins cu 2-1 pe Sageata Navodari, in primul meci din etapa a 13-a

Ceahlaul Piatra Neamt a invins cu 2-1 pe teren propriu pe Sageata Navodari, in primul din etapa a 13-a a Ligii I. Scorul a fost deschis in minutul 25, de Constantinescu, care a trimis marcat cu o lovitura de cap.

LIGA I: Sageata Navodari - Otelul Galati, scor 2-1; Dinamo - Concordia Chiajna 2-1

Echipa Sageata Navodari a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 2-0), formatia Otelul Galati, in ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I, potrivit Mediafax. In celalalt meci al zilei, Dinamo Bucuresti a trecut pe teren propriu de Concordia Chiajna cu 2-1. vezi toate rezultatele si clasamentul la zi.

FOTO VIDEO Aventurile lui Coppola in Piatra Neamt la filmarile pentru Tinerete fara tinerete

In ianuarie 2006, regizorul Francis Ford Coppola a filmat cateva scene pentru filmul Tinerete fara tinerete Youth without youth) in doua locuri alese de el in Piatra Neamt pentru farmecul epocii.

VIDEO Ceahlaul-Sageata 2-1. Nemtenii gusta din nou victoria, dupa trei etape de seceta si urca pe 5 in clasament

Ceahaul a castigat, mai clar decat o arata scorul, partida jucata acasa cu Sageata Navodari, scor 2-1, in etapa a 13-a din Liga 1. Gratie acestui succes, nemtenii au urcat provizoriu pe locul 5 in clasamentul Ligii 1.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )