Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga I CSMS Iasi - CFR Cluj 2-1

Hotnews Hotnews,
 Liga I CSMS Iasi - CFR Cluj 2-1

Echipa CSMS Iasi a invins cu scorul de 2-1 2-0) formatia CFR Cluj, intr-o partida din cadrul etapei a 5-a a Ligii 1 de fotbal, disputata vineri seara pe stadionul din Copou, noteaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Etapa a 5-a a inceput: Iasi - CFR Cluj 2-1 si Voluntari - FC Botosani 1-1. Iasiul, pe primul loc in Liga I

Formatia CSMS Iasi a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 2-0), echipa CFR Cluj, intr-un meci din etapa a cincea a Ligii I, in care oaspetii au jucat in inferioritate numerica din minutul 20.

CSMS Iasi, noul lider surpriza al campionatului

Echipa CSMS Iasi a castigat, vineri seara, duelul cu CFR Cluj de pe teren propriu si a urcat pe primul loc in clasamentul Ligii 1, cu zece puncte in cinci etape. A fost un meci in nota obisnuita a campionatului intern, cu doua lovituri de la 11 metri usor acordate si un jucator eliminat.

CSMS Iasi, noul lider al Ligii I

CSMS Iasi este liderul surpriza din Liga I, dupa victoria 2 - 1 obtinuta vineri contra lui CFR Cluj. Gazdele au deschis scorul in urma unei lovituri de la 11 m, transformata de Bojan Golubovic min. 24), dupa o faz.

Afaceristul Mitica Calin, trimis in judecata pentru devalizarea CFR Cluj

Omul de afaceri Calin Mitica a fost trimis in judecata, vineri, sub control judiciar, in dosarul de coruptie la CFR Calatori Cluj, informeaza un comunicat remis de DNA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )