Libnet.ro
UNICEF

13:00

Liga Europei: Astra a remizat cu Omonia, scor 1-1, in prima mansa a turului doi preliminar

B1 B1,
Liga Europei: Astra a remizat cu Omonia, scor 1-1, in prima mansa a turului doi preliminar

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, joi, meciul de pe Arena Nationala din Bucuresti, scor 1-1, cu formatia cipriota Omonia Nicosia, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa. Astra a deschis s. continuă pe B1

Liga Europei: Pandurii - Levadia Tallinn, scor 0-0, in prima mansa a turului doi preliminar

Formatia Pandurii Targu Jiu a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de marti cu echipa estona Levadia Tallinn, contand pentru prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa. Componenta celor doua.

Liga Europa. Astra a remizat cu Omonia, scor 1-1.

Echipa Astra Giurgiu a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, intr-un meci disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, scor 1-1 1-0), cu formatia cipriota Omonia Nicosia, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa, informeaza Mediafax. Astra a deschis scorul prin Tembo, in minutul 8, cipriotii reusind egalarea prin Andrade, in minutul 66. 1-0: Budescu a fost lansat in adancime pe partea dreapta, a centrat in careu si Tembo a inscris din cadere de la 6 metri. 1-1: Efrem a .

Azi LIVE Europa League, Astra Giurgiu - Omonia Nicosia (21:30)

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT, joi seara de la ora 21:30, meciul Astra Giurgiu-Omonia Nicosia din turul 2 preliminar al Europa League.

Astazi se pun in vanzare biletele pentru meciul dintre Astra Giurgiu si Omonia Nicosia

Oficialii echipei de fotbal Astra Giurgiu au anuntat ca marti dupa-amiaza vor pune in vanzare biletele pentru meciul dintre FC Astra si Omonia Nicosia contand pentru turul trei preliminar al Ligii Europa. Partida va avea loc pe Arena Nationala din Bucuresti.

Liga Europei: Petrolul a invins Vikingur, scor 3-0, in prima mansa a turului doi preliminar

Petrolul Ploiesti a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formatia Vikingur Gota din Insulele Feroe, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa. Golurile invingatorilor au fost marcate.

Liga Europa. Pandurii - Levadia Tallinn, scor 0-0, in prima mansa a turului doi preliminar.

Formatia Pandurii Targu Jiu, debutanta in cupele europene, a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, marti, in deplasare, in compania echipei estone Levadia Tallinn, informeaza Mediafax. Scorul conteaza pentru prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa. Componenta celor doua echipe in meciul de la Tallinn: Levadia Tallinn: Smishko - Kulinits, Jahhimovits, Volchkov, Pikk - Dmitrijev - Subbotin, Kaljumae, Antonov, Raudsepp Pebre 79) - Hunt Rattel 65). Antrenor: Marko .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )