Libnet.ro
UNICEF

21:15

Liga Natiunilor: FRF anunta: Meciul dintre Romania si Norvegia nu se va mai disputa

Hotnews Hotnews,
 Liga Natiunilor: FRF anunta: Meciul dintre Romania si Norvegia nu se va mai disputa

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, sambata seara, ca meciul primei reprezentative cu Norvegia, care era programat duminica, in grupele Ligii Natiunilor, nu se va mai disputa. continuă pe Hotnews

Partida Romania Norvegia, din Liga Natiunilor, a fost anulata! Ce rezultat stabileste UEFA

UPDATE, ora 23:00 FRF anunta ca partida Romania Norvegia, din Liga Natiunilor, a fost anulata. Nordicii nu au primit aprobarea de a calatori spre Bucuresti, astfel ca nu se vor putea prezenta la meci. Comisia de Disciplina a UEFA urmeaza sa decida ce se va intampla. Cel mai probabil, tricolorii vor castiga meciul .

Meciul Romania - Norvegia nu se mai disputa

FRF a anuntat, sambata seara tarziu, ca partida cu Norvegia programata duminica in Liga Natiunilor nu va mai avea loc din cauza pandemiei de coronavirus.

Partida Romaniei cu Norvegia in Liga Natiunilor, aproape de o amanare. Nationala nordica nu are permisiunea sa iasa din tara, in contextul crizei COVID-19

Selectionata nationala de fotbal a Romaniei trebuia sa infrunte Norvegia, duminica seara, in Liga Natiunilor, dar partida are sanse foarte mari sa fie amanata, in conditiile in care, potrivit.

Stoichita face calculele inaintea ultimelor doua meciuri din Liga Natiunilor: Un egal si o victorie

Romania a invins Belarus, cu 5-3, intr-un amical disputat inaintea ultimelor doua meciuri din Liga Natiunilor. Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF, face calculele inaintea ultimelor partide oficiale din 2020.

Romania Belarus. Incalzirea inaintea ultimelor meciuri din Liga Natiunilor

Nationala Romaniei isi face incalzirea pentru ultimele doua meciuri din Liga Natiunilor in amicalul de miercuri seara cu Belarus.

Romania - Norvegia, in pericol de anulare! Delegatia nordica a fost oprita la Oslo!

Meciul din etapa a 5-a a Ligii Natiunilor, programat pentru duminica ora 21. 45, Pro TV, Arena Nationala) e in aer, dupa o situatie extraordinara care a anulat plecarea norvegienilor spre Bucuresti.

Liga Natiunilor: Un jucator norvegian, infectat cu coronavirus inaintea partidei cu Romania Antrenamentul de vineri a fost anulat

Un component al echipei nationale a Norvegiei a fost testat pozitiv la COVID-19 inaintea meciului cu Romania, programat duminica, la Bucuresti, a anuntat, vineri, Federatia norvegiana de fotbal pe site-ul sau oficial NFF).

Rasturnare socanta de situatie: Romania - Norvegia, ca si anulat! Anunt devastator pentru nordici

Norvegia arata ca la ei regulile sunt reguli, chiar daca respectarea lor va aduce consecinte grave, in cazul de fata, sanctionarea drastica a nationalei de fotbal si pierderea unor meciuri la masa verde.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )