Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liga I: Pandurii Targu Jiu - Astra Giurgiu, scor 1-1. Gorjenii si-au asigurat calificarea in preliminariile Ligii Europa

B1 B1,
Liga I: Pandurii Targu Jiu - Astra Giurgiu, scor 1-1. Gorjenii si-au asigurat calificarea in preliminariile Ligii Europa

Echipele Pandurii Targu Jiu si Astra Giurgiu au incheiat, miercuri, la egalitate, scor 1-1 0-1), partida contand pentru ultima etapa a Ligii I. Formatia gorjeana si-a asigurat astfel calificarea in Liga. continuă pe B1

Liga 1: Concordia Chiajna - Pandurii Targu Jiu, scor 0-1

Echipa Concordia Chiajna a fost invinsa, luni, pe teren propriu, de formatia oaspete PanduriiTargu Jiu, cu scorul de 0-1. s Golul victoriei a fost inscris de Mihai Radut, in minutul 8, care a deviat o.

Lupta pentru Liga Europa se duce pana in ultima etapa. Petrolul si Pandurii au prima sansa, Astra Giurgiu spera si ea

Pandurii, Petrolul si Astra se bat ca sa prinda locurile de Liga Europa rezervate Romaniei, pe care s-ar putea clasa si CFR Cluj, in cazul castigarii Cupei Romaniei.

Ultima necunoscuta a sezonului: CFR Cluj sau Astra Giurgiu in Europa League?

Dupa meciurile de miercuri seara, Pandurii-Astra si Petrolul-Gaz Metan, ambele incheiate cu acelasi scor, 1-1, echipa Pandurii Tg. Jiu a incheiat pe locul doi in clasament si va participa in premiera in cupele europene.

Liga I: Astra Giurgiu - CFR Cluj, scor 3-3

Astra Giurgiu a incheiat la egalitate, scor 3-3, meciul sustinut, duminica, pe teren propriu, impotriva echipei CFR Cluj, in Liga I. Pentru Astra au marcat Fatai 8, 10, Seto 39, iar pentru CFR Cluj au inscris.

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu, la Targu Jiu: primarul Florin Carciumaru s-a intalnit cu Dana Nicolaescu

Vaduva regizorului Sergiu Nicolaescu a venit astazi la Targu-Jiu. Dana Nicolaescu a purtat o serie de discutii cu primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, cu privire la aducerea unei urne cu cenusa artistului la cavoul familiei din Cimitirul Municipal si amenajarea unei expozitii cu obiecte personale in incinta cinematografului care-i poarta numele.

FOTO Sergiu Nicolaescu, Tudor Arghezi si Elvira Godeanu, stele pe Aleea Celebritatilor din Targu Jiu

Trei stele au fost dezvelite, ieri, pe Aleea Celebritatilor din municipiul Targu Jiu. Este vorba de omul de film Sergiu Nicolaescu, poetul Tudor Arghezi si actrita Elvira Godeanu. Evenimentul a facut parte din Festivalul International de Literatura Tudor Arghezi, care se desfasoara in cadrul Zilelor Municipiului.

Primaria Targu Jiu a aprobat protestele minerilor: 5000 de protestatari vor fi in strada joi si vineri

Primaria municipiului Targu Jiu a aprobat desfasurarea a doua actiuni de protest joi si vineri, in centrul orasului, la care a fost anuntata participarea a 5000 de mineri si energeticieni.

Muzeu Sergiu Nicolaescu in cinematograful din Targu Jiu

Cinematograful Sergiu Nicolaescu, din municipiul Targu Jiu, orasul natal al marelui om de film, ar putea gazdui si un mic muzeu cu obiecte personale ale actorului, regizorului si scenaristului.

Sergiu Nicolaescu va avea propriul muzeu la Targu Jiu

Sergiu Nicolaescu va fi in curand celebrat printr-un proiect laudabil. Este vorba de un muzeu cu obiectele persoanale are regizorului care va fi deschis la Targu Jiu. Tot acolo, se va dezvalui si o stea pe Aleea Celebritatilor. Continue reading .

5.000 de mineri de la Complexul Energetic Oltenia, asteptati sa iasa in strada joi si vineri, la Targu Jiu

000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia ar urma sa iasa in strada joi si vineri la Targu Jiu, dupa ce autoritatile locale au autorizat protestele, anunta Pandurul. ro. Protestul de joi este programat intre orele 12:00 si 17:00, iar cel de vineri intre 12:00 si 16:00. Minerii sunt nemultumiti de de reducerea programului de lucru si implicit a salariilor, dupa ce programul de lucru al celor 19. 000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia va fi redus de la 5 la 4 zile pe saptamana, incepand cu 1 iunie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )