Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga prea mare pentru U Jolidon.

România Liberă România Liberă,
Liga prea mare pentru U Jolidon.

Romania se lauda din plin la handbal feminin cu actualele performante din Liga Campionilor ale lui Oltchim Ramnicu Valcea, insa lasa capul in jos dupa ultima partida a lui U Jolidon Cluj. Ardelencele au pierdut mult mai clar decat o arata scorul, 19-20 6-10) meciul cu Podravka Koprivnica, din grupa B, dupa o prestatie in care fetele pregatite de Gheorghe Covaciu si-au aratat limitele. Daca la primul esec cu Krim Ljubljana a fost emotia debutului, iar la cel cu ETO Gyor diferenta clara de . continuă pe România Liberă

Banca rea din Spania, prea mare ca sa functioneze

Banca rea bad bank) din Spania, cea care va reuni activele toxice din sistem, va avea dificultati in incercarea de vanzare a activelor imobiliare de 90 de miliarde euro pe care le va prelua de la alti creditori, intrucat va fi prea mare si nu va putea sustine finantarea eventualelor achizitii, potrivit Bloomberg.

Decizia surprizatoare a celui mai mare benzinar din Romania. Zeci de mii de soferi au fost surprinsi sa vada asta la pompa

Dupa zeci de scumpiri consecutive, care au facut ca benzina si motorina sa atinga preturi de neconceput, cel mai mare benzinar din Romania - OMV Petrom a decis ieftinirea carburantilor. Astfel, benzina este cu 9 b.

(P) Prezenta la SIM 2012, un succes pentru Kastamonu Romania

Peste 5. 000 de persoane au vizitat standul companiei Kastamonu Romania in cele cinci zile de participare ca expozant in cadrul Salonului International de Mobila - SIM 2012, cel mai important eveniment de profil din Romania. Cu o suprafata generoasa - 120 mp, standul Kastamonu a prezentat vizitatorilor atat cele 12 modele de fete de usi fabricate la Reghin, cat si cele 75 decoruri de PAL melaminat care compun colectia de debut Kastamonu Romania - VISION 2012. Pe durata targului, reprezentantii companiei au avut discutii cu peste 150 de companii cu activitate in industria de profil, in vederea dezvoltarii sau initierii de noi colaborari.

FRF a anuntat pretul biletelor pentru meciul Romania-Belgia

Bilete de intrare la meciul amical pe care Romania il va disputa, la 14 noiembrie, de la ora 21. 00, pe Arena Nationala, cu reprezentativa Belgiei, ultimul pentru tricolori in acest an, costa intre 20 de lei si 400 de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )