Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liga I: Rapid - Gaz Metan Medias, scor 2 - 1

B1 B1,
Liga I: Rapid - Gaz Metan Medias, scor 2 - 1

Formatia Rapid Bucuresti a invins, luni, intr-o partida jucata pe teren propriu, cu portile inchise, echipa Gaz Metan Medias. Primul gol al partidei a fost inscris de Eric, in minutul 34, din penalti, faza. continuă pe B1

Rapid Bucuresti - Gaz Metan Medias, scor 2-1, in Liga I.

Echipa Rapid Bucuresti a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 0-1), formatia Gaz Metan Medias, in ultimul meci din etapa a XVI-a a Ligii I disputat cu portile inchise, potrivit Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de Ionita I 78 si Herea 80 din penalti, in timp ce pentru oaspeti a inscris Eric, in minutul 34, din penalti. 0-1: Eric a transformat penaltiul pe care tot el l-a obtinut dupa ce a fost tras de tricou in careu de Burca. Fundasul rapidist a primit al .

Patrick Marcu a plecat de la Gaz Metan Medias

Patrick Marcu a parasit pe Gaz Metan Medias. Baschetbalistul german-roman a renuntat la angajamentul sau cu formatia de pe Tarnava Mare si s-a intors in Germania. S-ar parea ca jucatorul a decis sa paraseasca gruparea din Medias ca urmar.

Rasturnare spectaculoasa de scor in Giulesti: Rapid a intors pe final rezultatul partidei cu Gaz Metan Medias

Rapid a castigat la limita partida disputata pe teren propriu impotriva lui Gaz Metan Medias, scor 2-1, in etapa a XVI-a din Liga I. Desi au fost condusi la pauza, giulestenii au revenit in repriza secunda si au obtinut o victorie pretioasa, care il reconfirma pe Marian Rada ca antrenor al Rapidului.

LIVE Liga 1 - Meciurile de luni

Urmariti in direct pe Onlinesport. ro meciurile programate luni, in etapa a 16-a din Liga 1. De la ora 19:00 se joaca meciul Pandurii - Concordia Chiajna, urmat de meciurile Otelul - FC Vaslui ora 20:00) si Rapid - Gaz Metan Medias ora 21:30).

Rapid invinge Mediasul dintr-un penalty controversat

Rapid a fost condusa de Gaz Metan Medias, a jucat in inferioritate, dar si-a revenit pe final si s-a impus in duelul din Giulesti, disputat fara spectatori, cu scorul de 2-1, gratie unui penalty controversat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )