Libnet.ro
UNICEF

10:15

Liga I: Steaua - Astra Giurgiu, scor 3-1

B1 B1,
Liga I: Steaua - Astra Giurgiu, scor 3-1

Formatia Steaua a invins, miercuri, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-1 1-0), echipa Astra Giurgiu, intr-un meci contand pentru etapa a XIX-a a Ligii I. Pentru Steaua au marcat Ad. Popa 16, Gardos 75 si. continuă pe B1

Meciul Steaua- Astra Giurgiu: Masuri de ordine si restrictii in Bucuresti.

Peste 500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre F. STEAUA Bucuresti F. ASTRA Giurgiu, din cadrul Ligii I, care se va disputa miercuri, 18 decembrie a. c. , pe stadionul Arena Nationala din capitala, incepand cu ora 20. Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18. 30 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul .

FOTO Sa vina Steaua! Astra Giurgiu bifeaza o noua victorie si asteapta dubla cu echipa lui Reghecampf

Astra Giurgiu a inregistrat sambata, 14 decembrie, cea de-a treia victorie din acest an competitional impotriva formatiei Viitorul Constanta. Giurgiuvenii au castigat cu scorul de 2-0 la capatul unui meci echilibrat in care arbitrul Radu Petrescu a dictat un penalti contestat de patronul echipei oaspete, Gheorghe Hagi.

Peste 500 de jandarmi asigura masurile de ordine la meciul de fotbal Steaua-Astra

Peste 500 de jandarmi din Capitala vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal Steaua - Astra Giurgiu, care se va juca miercuri, pe Arena Nationala, incepand cu ora 20.

Cel mai bogat patron din Liga 1 e dezamagit

Ioan Niculae, patronul celor de la Astra Giurgiu, a fost dezamagit de atitudinea jucatorilor sai in meciul pierdut miercuri seara cu Steaua, 3-1.

Cate bilete s-au vandut la Steaua - Astra

Steaua a inchiriat un singur inel pe Arena Nationala pentru meciul de miercuri seara cu Astra Giurgiu din etapa a 19-a din Liga 1, dar suporterii stelisti nu s-auinghesuitla meciul programat pe cel mai mare stadion al tarii.

Putini spectatori la Steaua - Astra. Cate bilete s-au vandut pana in ziua meciului

Steaua a inchiriat un singur inel pe Arena Nationala pentru meciul de miercuri seara cu Astra Giurgiu din etapa a 19-a din Liga 1, dar suporterii stelisti nu se inghesuie sa mearga la meciul programat pe cel mai mare stadion al tarii.

LIVE Text Steaua - Astra: incepe BATALIA pentru titlu intre marile rivale (ora 20.30).

Steaua intalneste azi, in ultima etapa dinaintea pauzei de iarna, liderul clasamentului Ligii I, Astra Giurgiu. Meciul, disputat pe Arena Nationala, incepnd cu ora 20. 30 este considerat de oficialii stelisti la fel de important ca o finala, miza fiind una uriasa avand in vedere ca giurgiuvenii au sansa sa se desprinda la 12 puncte de principala favorita, Steaua. Live Text: Steaua - Astra romanialibera. ro) Meciul se mai difuzeaza si la TV pe postul Digi Sport1. Meciul din aceasta de la .

Echipele de start de la Steaua - Astra

Iata echipele de start pentru meciul Steaua - Astra, care incepe astazi de la ora 20:30.

UPDATE: Alexandru Ionita II, transferat la Astra Giurgiu pentru 700.000 de euro.

UPDATE: Actionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, a declarat, duminica, ca mijlocasul Alexandru Ionita II a fost transferat la clubul Astra Giurgiu in schimbul sumei de 700. 000 de euro. El a adaugat ca jucatorul va evolua in continuare la Rapid sub forma de imprumut cel putin pana in vara anului 2014, potrivit Mediafax. In ceea ce il priveste pe Viorel Moldovan, care s-a aratat nemultumit de transferul lui Ionita II la Astra, Zamfir a afirmat ca acesta va ramane in continuare in .

Derby Steaua-Astra: Meci pe viata si pe moarte intre rivalele la titlu.

Dubla mansa dintre Steaua si Astra incepe miercuri cu primul act, din cadrul ultimei etape disputate in acest an, cand giurgiuvenii vor face deplasarea la Bucuresti pentru a-si apara avansul de sase puncte castigat in fata stelistilor. Spectacolul continua pe 21 decembrie cu restanta dintre cele doua, din etapa a doua. Etapa a 19-a a Ligii I este a doua din retur si ultima disputata in acest an, derbiul Steaua-Astra fiind fara indoiala meciul anului din campionat. Stelistii au de recuperat .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )