Libnet.ro
UNICEF

13:00

LIVE Text Steaua - Astra: incepe BATALIA pentru titlu intre marile rivale (ora 20.30).

România Liberă România Liberă,
LIVE Text Steaua - Astra: incepe BATALIA pentru titlu intre marile rivale (ora 20.30).

Steaua intalneste azi, in ultima etapa dinaintea pauzei de iarna, liderul clasamentului Ligii I, Astra Giurgiu. Meciul, disputat pe Arena Nationala, incepnd cu ora 20. 30 este considerat de oficialii stelisti la fel de important ca o finala, miza fiind una uriasa avand in vedere ca giurgiuvenii au sansa sa se desprinda la 12 puncte de principala favorita, Steaua. Live Text: Steaua - Astra romanialibera. ro) Meciul se mai difuzeaza si la TV pe postul Digi Sport1. Meciul din aceasta de la . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Steaua - Astra 1-0 (Rep I)/ 16' Adi Popa deschide scorul!

Despartite de sase puncte in clasament, Steaua si Astra se dueleaza pe Arena Nationala - Liga 1, etapa XIX. Campioana are doua meciuri mai putin disputate decat echipa din Giurgiu. Meciul este in direct pe Digisport 1 si LIVE TEXT pe HotNews. ro.

LIVE TEXT Steaua - Astra 1-0 (Pauza)

Despartite de sase puncte in clasament, Steaua si Astra se dueleaza pe Arena Nationala - Liga 1, etapa XIX. Campioana are doua meciuri mai putin disputate decat echipa din Giurgiu. Meciul este in direct pe Digisport 1 si LIVE TEXT pe HotNews. ro.

LIVE TEXT Steaua - Astra 1-1 (Rep II)

Despartite de sase puncte in clasament, Steaua si Astra se dueleaza pe Arena Nationala - Liga 1, etapa XIX. Campioana are doua meciuri mai putin disputate decat echipa din Giurgiu. Meciul este in direct pe Digisport 1 si LIVE TEXT pe HotNews. ro.

Derby Steaua-Astra: Meci pe viata si pe moarte intre rivalele la titlu.

Dubla mansa dintre Steaua si Astra incepe miercuri cu primul act, din cadrul ultimei etape disputate in acest an, cand giurgiuvenii vor face deplasarea la Bucuresti pentru a-si apara avansul de sase puncte castigat in fata stelistilor. Spectacolul continua pe 21 decembrie cu restanta dintre cele doua, din etapa a doua. Etapa a 19-a a Ligii I este a doua din retur si ultima disputata in acest an, derbiul Steaua-Astra fiind fara indoiala meciul anului din campionat. Stelistii au de recuperat .

Echipele de start de la Steaua - Astra

Iata echipele de start pentru meciul Steaua - Astra, care incepe astazi de la ora 20:30.

Gardos: Lupta pentru titlu ramane deschisa

Florin Gardos, jucatorul care a readus Steaua la conducere in derby-ul cu Astra, a spus dupa meci ca victoria este una importanta, dar ca lupta pentru titlu ramane inca deschisa.

Peste 500 de jandarmi asigura masurile de ordine la meciul de fotbal Steaua-Astra

Peste 500 de jandarmi din Capitala vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal Steaua - Astra Giurgiu, care se va juca miercuri, pe Arena Nationala, incepand cu ora 20.

LIVE TEXT Jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestantii care cer demisia lui Ponta / Aproape 2.000 de oameni protesteaza impotriva USL in Bucuresti / Masina Antena 3 a fost scuipata de manifestanti

Actualizat: Manifestatia din Piata Universitatii a adunat circa o mie de persoane duminica pana la ora 18. 00 si a dus la confruntari cu jandarmii, dupa ce protestarii au blocat traficul. Manifestantii insisi s-au contrazis in legatura cu tintele protestului: daca unii au incercat sa acuze la unison clasa politica, altii si-au indreptat protestul impotriva Puterii USL, acuzata ca a incalcat legea prin modificarile Codului Penal. Reamintim ca mitingul a fost initiat pe contul de Facebook Uniti Salvam, care a coordonat manifestatiile anti-Rosia Montana. ----------------Ora 19. 46 Protestatari au aprins torte si au aruncat cu ele in jandarmi. Au loc iar imbranceli. Se striga Fara provocatori!. Ora 19. 38 Jandarmii au dat din nou cu gaze lacrimogene, dupa o noua runda de imbranceli. Se striga Jos Voiculescu, Jos Guvernul si Victor Ponta de Craciun este porcul cel mai bunOra 19. 34: Un grup aparte de protestatari, care par membri ai unor galerii de fotbal, ii imping pe ceilalti manifestanti direct spre cordonul de jandarmi, si in acest fel se creeaza o situatie tensionata. Ora 19. 32: Jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa un grup de manifestanti care a incercat sa rupa cordonul de jandarmi si sa mearga spre caldirea Guvernului. Un protestatar a fost ridicat de jandarmi. Ora 19. 25 Multimea s-a strans aproape de Guvern si indeamna sa se inainteze si mai mult. In fata lor e un cordon dublu de jandarmi. Se scandeaza impotriva premierului Ponta, chiar si trivialitati. Ora 19. 10: Unii protestatari au scuipat pe o masina a Antena 3, dupa cum arata imagini prezentate de postul fondat de Dan Voiculescu. Pe de alta parte, RTV, controlat de Sebastian Ghita, e singurul post de stiri care nu transmite imagini de la mitingul anti-USL Ora 19. 08 Protestatarii au ajuns in Piata Victoriei, in fata Guvernului. Se scandeaza Demisia. Unii manifestanti au blocat traficul in fata muzeului Antipa, altii i-au certat si le-au spus sa vina inapoi spre Guvern. Ora 18. 45 Ciocniri violente. Protestatarii au spart cordonul de jandarmi, dupa imbranceli repetate, in care s-au calcat in picioare chiar, si au pornit pe Calea Victoriei inspre Guvern. Ora 18. 35 Multimea de protestatari s-a regrupat pe Calea Victoriei, in dreptul Palatului Telefoanelor si hotelului Novotel. Sunt in jur de 500-600 de manifestanti. Ei sunt flancati de o parte si de alta de cordoane de jandarmi. Ora 18. 05 Dupa confruntari violente cu jandarmii, protestatarii au blocat traficul pe bd. Regina Elisabeta, la intersectia cu Calea Victoriei. Ei pleaca in mars spre Guvern. HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea protestului.

Negoita anunta revenirea lui Dinamo in lupta pentru titlu

Ionut Negoita, finantatorul echipei Dinamo, a declarat, miercuri, ca formatia din Stefan cel Mare ocupa meritat locul patru in clasamentul actual din Liga 1 si ca in viitorul apropiat va avea sanse reale de lupta pentru titlu.

VIDEO Steaua - Astra 3-1: campioana a fost cu doua clase peste liderul Ligii I

Formatia pregatita de Reghecampf a dominat un meci in care si-a intalnit, cel putin teoretic, cea mai serioasa contracandidata la titlu. Giurguivenii au dezamagit insa crunt. Din pacate, din nou, meciul a fost stricat de o greseala de arbitraj, ca de obicei, in favoarea ros-albastrilor. A fost a 11-a eroare care a favorizat Steaua in 16 partide!.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )