Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lime introduce un abonament saptamanal pentru trotinetele electrice: Cat costa si cum functioneaza

Hotnews Hotnews,
 Lime introduce un abonament saptamanal pentru trotinetele electrice: Cat costa si cum functioneaza

Lime anunta lansarea unui nou serviciu de abonamente 8213; LimePass 8213; disponibil in Bucuresti, prin care ofera utilizatorilor un numar nelimitat de deblocari de trotinete electrice timp de 7 zile consecutive. continuă pe Hotnews

Lime introduce in tara noastra serviciul de abonament saptamanal LimePass

Lime anunta lansarea unui nou serviciu de abonamente disponibil in Bucuresti, menit sa ii ajute pe cei care se deplaseaza zilnic cu trotinetele electrice sa beneficieze cat mai mult de avantajele micromobilitatii, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Lime introduce in Romania serviciul de abonament saptamanal LimePass

Lime anunta lansarea unui nou serviciu de abonamente disponibil in Bucuresti, menit sa ii ajute pe cei care se deplaseaza zilnic cu trotinetele electrice.

Proiect: Trotinetele electrice vor putea fi conduse doar de persoane care au implinit 14 ani

Trotinetele electrice vor putea fi conduse doar de persoane care au implinit 14 ani si doar pe pistele de biciclete sau pe sectoarele de drum cu limita de viteza de 50 de kilometri pe ora, prevede un proiect pus in dezbatere publica de Ministerul Afacerilor Interne.

Trotinetele electrice vor fi conduse pe pista pentru biciclete, doar de oameni cu varste de cel putin 14 ani. Ce noutati mai introduce proiectul de OUG lansat de MAI in dezbatere publica

Trotineta electrica va fi definita drept vehicul utilizat pentru transportul unei singure persoane si va fi condusa numai pe pista pentru biciclete sau, in lipsa unui spatiu de acest gen, vor putea circula doar pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )