Libnet.ro
UNICEF

01:05

Linie telefonica unica, deschisa de Ministerul Sanatatii pentru victimele din Colectiv

România Liberă România Liberă,
Linie telefonica unica, deschisa de Ministerul Sanatatii pentru victimele din Colectiv

Ministerul Sanatatii a infiintat o linie de telefon unica, dedicata victimelelor incendiului de la Colectiv si rudele lor, unde ei solicita sprijin la orice ora. continuă pe România Liberă

Linie telefonica unica non-stop pentru victimele de la Colectiv, deschisa de Ministerul Sanatatii

O linie telefonica unica, la care victimele incendiului de la Colectiv si rudele acestora pot apela non-stop pentru a solicita sprijin privind acoperirea costurilor pentru tratament, a fost deschisa de Ministerul Sanatatii, informeaza institutia.

Linie telefonica unica non-stop pentru victimele de la Colectiv, deschisa de Ministerul Sanatatii

O linie telefonica unica, la care victimele incendiului de la Colectiv si rudele acestora pot apela non-stop pentru a solicita sprijin privind acoperirea costurilor pentru tratament, a fost deschisa de Ministerul Sanatatii, informeaza institutia, potrivit Mediafax.

Tragedia Colectiv. Ministerul Sanatatii a finalizat raportul privind infectiile nosocomiale din cele 11 spitale in care au fost tratati ranitii

Raportul Ministerului Sanatatii privind infectiile nosocomiale in cele 11 spitale in care au fost tratati ranitii de la Colectiv admite ca unii dintre pacienti au fost infectati de bacterii rezistente la antibiotice. Mai mult, documentul arata ca infectiile sunt subraportate si ca nu toate spitalele dispun de personalul si de instrumentele necesare pentru a depista acesti microbi.

Ce solutii are Ministerul Energiei pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara

Falimentul Complexului Energetic Hunedoara CEH) nu reprezinta o optiune pentru Ministerul Energiei, deoarece ar atrage dupa sine probleme sociale uriase si ar putea afecta siguranta energetica nationala, a declarat luni, la Petrosani, ministrul de resort Victor Vlad Grigorescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )