Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Trey Songz lanseaza cel mai fierbinte videoclip din cariera, pentru piesa Na Na! Vezi aici cum arata!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Trey Songz lanseaza cel mai fierbinte videoclip din cariera, pentru piesa Na Na! Vezi aici cum arata!

Un super hit produs de DJ Mustard precum Na Na merita un videoclip pe masura. Trey Songz stie asta, motiv. continuă pe Devorator Monden

Gica Popescu, scrisoare din penitenciar. Ma pregatesc pentru cel mai greu meci al vietii mele

Din inchisoare, Gica Popescu spune ca se pregateste pentru cel mai greu meci al vietii sale. intr-o scrisoare trimisa presei, fostul capitan al nationalei Romaniei de fotbal cere mai putina patima si.

Gica Popescu, scrisoare din inchisoare: Ma pregatesc pentru cel mai greu meci al vietii mele

Gica Popescu asteapta in inchisoare motivarea deciziei in urma careia a fost incarcerat pentru a stabili ce este de facut pe urma, mentionand ca este cel mai greu meci al vietii, potrivit unei.

Scrisoarea lui Gica Popescu: Ma pregatesc pentru cel mai greu meci al vietii

Gheorghe Popescu a precizat, intr-o scrisoare, ca multumeste pentru gandurile bune, ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru cel mai greu meci al vietii, iar pentru asta are nevoie de mai putina patima si de multa liniste.

Scrisoarea lui Gica Popescu: Ma pregatesc pentru cel mai greu meci al vietii mele

Gheorghe Popescu a precizat, intr-o scrisoare, ca multumeste pentru gandurile bune, ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru cel mai greu meci al vietii, iar pentru asta are nevoie de mai putina patima si de multa liniste.

Scrisoarea lui Gica Popescu catre romani: Ma pregatesc pentru cel mai greu meci al vietii mele

Gheorghe Popescu a facut primele declaratii de cand a fost incarcerat. El a scris o scrisoare in care multumeste pentru gandurile bune ale romanilor. Fostul fotbalist, condamnat in dosarul Transferurilor la trei ani de inchisoare, mai arata ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru cel mai greu meci al vietii.

Gica Popescu, scrisoare din inchisoare: Ma pregatesc pentru cel mai greu meci al vietii. Astept motivarea deciziei luate de instanta

Gica Popescu afirma, intr-o scrisoare transmisa Mediafax, ca multumeste pentru gandurile bune, dar ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru cel mai greu meci al vietii, iar pentru asta are nevoie de mai putina patima si multa liniste. Vezi in text continutul scrisorii.

Gica Popescu: Urmeaza cel mai greu meci al vietii, am nevoie de mai putina patima si multa liniste

Gica Popescu afirma ca multumeste pentru gandurile bune, dar ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru cel mai greu meci al vietii, iar pentru asta are nevoie de mai.

Parlamentul European cere noi sanctiuni impotriva Rusiei in cel mai scurt timp

Parlamentul European a cerut, joi, Uniunii Europene sa adopte in cel mai scurt timp noi sanctiuni impotriva Rusiei, daca situatia nu se calmeaza in Crimeea, relateaza AFP. Dupa o prima serie de masuri decise.

Scrisoare publica a lui Gica Popescu: Urmeaza cel mai greu meci al vietii.

Gica Popescu afirma, intr-o scrisoare ca multumeste pentru gandurile bune, dar ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru cel mai greu meci al vietii, iar pentru asta are nevoie de mai putina patima si multa liniste, relateaza Mediafax. Scrisoarea lui Gica Popescu: Catre toti cei interesati Dragii mei, S-a discutat mult in aceste ultime zile despre mine. S-a dezbatut si mai mult. Au fost lansate subiecte si teme care nu au .

Cel mai longeviv international francez din fotbal a murit la 100 de ani

Fostul portar Rene Llense, cel mai varstnic international francez, a decedat miercuri, avand varsta de 100 de ani.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )