Libnet.ro
UNICEF

05:45

Lista candidatilor din Bucuresti la alegerile parlamentare din 2020

B1 B1,
Lista candidatilor din Bucuresti la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare se vor desfasura anul acesta pe data de 6 decembrie, in conditii speciale, avand in vedere pandemia de coronavirus si numarul cazurilor de infectie care creste de la o zi la alta: in. continuă pe B1

Lista candidatilor din Mehedinti la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii, atat pentru Senat cat si pentru Camera Deputatilor. in judetul Mehedinti vor fi.

Lista candidatilor din Olt la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii, atat pentru Senat cat si pentru Camera Deputatilor. in judetul Olt vor fi desemnati trei.

Lista candidatilor din Salaj la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii, atat pentru Senat cat si pentru Camera Deputatilor. in judetul Salaj vor fi desemnati.

Lista candidatilor din Vrancea la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii, atat pentru Senat cat si pentru Camera Deputatilor. in judetul Vrancea vor fi desemnati do.

Lista candidatilor din Vaslui la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile generale din 2020 se vor desfasura in 6 decembrie, cum au fost programate de Guvernul Orban, in conditiile in care pare putin probabil ca proiectul de lege care prevede ca Parlamentul stabileste data.

Lista candidatilor din Braila la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare se vor desfasura pe data de 6 decembrie, in conditiile in care tot mai multi politicieni,in frunte cu seful statului,par sa excluda amanarea scrutinului. in acest context.

Lista candidatilor din Brasov la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare se vor desfasura anul acesta pe data de 6 decembrie, in ciuda pandemiei de coronavirus care a determinat in Romania o crestere de la o zi la alta a numarului persoanelor infectate. in.

Lista candidatilor din Neamt la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare din 2020 vor avea loc la data de 6 decembrie. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. in judetul Neamt vor fi desemnati trei.

Lista candidatilor din Tulcea la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare din 2020 vor avea loc la data de 6 decembrie. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. in judetul Tulcea vor fi desemnati trei.

Lista candidatilor din Suceava la alegerile parlamentare din 2020

Se apropie alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. Alegeri parlamentare 2020. Lista candidatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )