Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lista celor mai sigure destinatii de vacanta din Europa

Antena3 Antena3,
Lista celor mai sigure destinatii de vacanta din Europa

European Best Destinations a selectat cele mai sigure destinatii de vacanta in contextul pandemiei, tinand cont de numarul mic de cazuri si masurile implementare pentru protejarea turistilor. De asemenea, acestea sunt destinatii deschise turistilor sau care urmeaza sa se deschida de la 1 iulie si in care nu exista masura carantinarii. Orasul Sibiu este mentionat in top. continuă pe Antena3

Cele mai sigure destinatii turistice in Europa in vreme de pandemie

Georgia, Grecia si Croatia sunt in fruntea listei celor mai sigure state europene pentru calatorii in vreme de pandemie de coronavirus. Lista destinatiilor a fost data publicitatii de European Best Destinations. Romanii care merg la mare in Bulgaria si Grecia ar putea scapa de izolarea de doua saptamani - surseArafat: Luna iulie ar trebui sa fie o luna buna pentru a ne face planuri de vacanta.

Proiect pentru Romania - Camera de Comert si Industrie si Compania Iulius propun cea mai mare dezvoltare mixta din Europa, o investitie de peste 2,87 miliarde de euro

Camera de Comert si Industrie a Romaniei si compania IULIUS propun un proiect amplu de dezvoltare pentru tara, reprezentativ la nivel international. Bazat pe un concept mixed use unic, care imbina atractii.

Forbes: Cele mai sigure 20 de locuri pentru a calatori post-coronavirus. Sibiul, singurul oras din Romania aflat pe lista

Organizatia Europeana pentru cele mai bune destinatii EBD), care se incadreaza in Reteaua EDEN a Comisiei Europene, a intocmit o lista a celor mai sigure 20 de destinatii pentru calatorii si turism, dupa coronavirus. Pe lista preluata de Forbes, apar mai multe orase din Polonia, Croatia, Grecia, dar si municipiul Sibiu, singura destinatie din Romania.

Topul celor mai doriti angajatori din Romania

In acest an, topul 5 al celor mai dezirabili angajatori din tara noastra este dominat de companii din industria IT, arata un studiu.

G7 se angajeaza sa suspende provizoriu datoria celor mai sarace tari

Ministrii Finantelor din cadrul G7 s-au angajat sa suspende plata datoriilor celor mai sarace tari cel putin pana la sfarsitul anului, in urma unei propuneri a G20, au anunntat ei la finalul unei videoconferinte virtuale.

Ultimii doi condamnati la moarte din Europa. Sunt tineri, iar familia lor nu va sti cand si unde vor fi executati

Stanislaw si Ilya Kostsew sunt ultimii doi condamnati la moarte din Europa.

Guvernul vrea sa elimine carantina pentru persoanele care se intorc din Grecia si Bulgaria, cele mai probabile destinatii turistice pentru romani. Vezi in ce tari intri in carantina daca mergi acum in concediu

Romanii vor putea merge in vacanta in Grecia si Bulgaria, fara sa intre in izolare la reintoarcerea in tara. Ministrul Economiei, Virgil Popescu a anuntat, luni seara, ca cel mai probabil se va renunta .

Italia: Cum a reusit cea mai afectata tara din Europa sa scape de Covid-19 si cand isi va deschide din nou granitele pentru turisti

La trei luni de la pandemia de Covid-19, Italia isi deschide din nou granitele pentru salvarea sezonului estival. Acesta tara a fost cea mai puternic afectata dintre toate statele europene denoul.

Medalie de aur pentru cercetatorii Universitatii Dunarea de Jos din Galati la Euroinvent, cea mai mare expozitie de inventica si inovatie din Europa de Est

La editia din acest an au fost inscrise peste 500 de inventii, realizate de cercetatori si inventatori din 30 de tari, dintre care 230 de proiecte sunt din Romania.

Primele cazuri de coronavirus din New York nu au venit din Asia, ci din Europa si din alte parti ale Statelor Unite

Primele cazuri confirmate de Covid-19 in orasul american New York s-au produs in principal din cauza transmiterii necontrolate a virusului din Europa si in alte parti ale Statelor Unite, potrivit unui nou studiu de epidemiologie moleculara efectuat pe 84 de pacienti, potrivit Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )