Libnet.ro
UNICEF

08:45

Lista PNL pentru alegerile parlamentare. Amiralul Vergil Chitac este candidat la Senat, iar fostul director al Fiscului Bogdan Hutuca, la Camera Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Lista PNL pentru alegerile parlamentare. Amiralul Vergil Chitac este candidat la Senat, iar fostul director al Fiscului Bogdan Hutuca, la Camera Deputatilor

Liberalii mizeaza pe nume noi in alegerile parlamentare din 11 decembrie ac. Niciun parlamentar cu state vechi nu se regaseste pe lista candidatilor la scrutinul pentru Senat si Camera Deputatilor. Vergil Chitac are prima sansa la Senat, iar Bogdan Hutuca - la Deputati. continuă pe Adevărul

Denise Rifai refuza invitatia de a candida din partea PNL la alegerile parlamentare

Denise Rifai a anuntat pe Facebook ca a decis sa nu dea curs invitatiei Alinei Gorghiu de a candida la alegerile parlamentare pe listele PNL.

Ioan Mang, presedintele PSD Bihor, a anuntat lista candidatilor la alegerile parlamentare

Lista candidatilor PSD Bihor pentru alegerile parlamentare este alcatuita doar din membri social-democrati bihoreni si este deschisa de deputatul Gheorghe Bogdan, un om cu experienta bogata.

Denise Rifai anunta ca nu va da curs invitatiei de a candida din partea PNL la alegerile parlamentare

Denise Rifai scrie pe pagina sa de Facebook ca a decis sa nu dea curs invitatiei Alinei Gorghiu de a candida la alegerile parlamentare pe listele PNL, ea precizand ca isi iubeste meseria si doreste sa ramana in presa.

USR poate candida in alegerile parlamentare: Nicusor Dan a anuntat ca a reusit sa obtina 200.000 de semnaturi pentru inscriere (VIDEO)

Legislatia din Romania prevede pentru orice nou partid infiintat necesitatea obtinerii de 200. 000 de semnaturi pentru inscrierea in cursa pentru alegerile parlamentare. Desi au avut un pic d.

Alina Gorghiu sustine ca PNL si USR vor sustine propunerea ca Dacian Ciolos sa fie premier, dupa alegerile parlamentare

PNL si USR vor sustine propunerea ca Dacian Ciolos sa ramana premierul Romaniei si dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, a declarat presedintele PNL, Alina Gorghiu, duminica seara, la postul Antena 3.

Culisele discutiilor din PNL pentru listele la parlamentare. Sefii liberali fug de Bucuresti

Liderii liberali prefera provincia, intrucat nu vor sa isi asume un dezastru electoral in Bucurestiul dominat de PSD si USR. Deocamdata, in Capitala nu s-a gasit un cap de lista care sa atraga alegatorii.

Candidatii PNL pentru parlamentare: tehnocrati, oameni de incredere ai liderilor, politicieni consacrati

Oferta PNL pentru alegerile parlamentare e un melanj intre politicieni vechi, oameni de incredere ai liderilor liberali si persoane venite din randul tehnocratilor din Guvernul condus de Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos doreste sa propuna un proiect de principii si valori care sa fie continuate si dupa alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a dat asigurari, joi, ca nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cu toate acestea, el a precizat ca, in perioada urmatoare, va veni cu o platforma de principii si valori care ar putea fi continuate dupa alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea sa o discute cu partide precum PNL si USR .

USR a strans semnaturile pentru depunerea candidaturilor la alegerile parlamentare

Uniunea Salvati Romania e la un pas de candidatura la alegerile parlamentare din decembrie. Iar goana dupa semnaturi e pe cale sa se incheie. In aceasta dupa-amiaza am ajuns la 200. 000 de semnat.

Partidul de guvernamant prooccidental din Muntenegru a castigat alegerile parlamentare, dar atmosfera ramane tensionata

Partidul proocidental aflat la putere in Muntenegru a obtinut o victorie in alegerile parlamentare de duminica, insa nu si suficiente mandate pentru a guverna singur, potrivit unor rezultate partiale neoficiale. Muntenegru ramane pe calea spre aderarea la NATO si Uniunea Europeana, a declarat la primele ore ale diminetii de luni premierul Milo Djukanovici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )