Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lista tarilor pentru care se impune carantina la sosirea in Romania

Antena3 Antena3,
Lista tarilor pentru care se impune carantina la sosirea in Romania

32 de tari, pe lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat din care se impune carantina. continuă pe Antena3

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine intra in carantina la sosirea in Romania

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat a fost aprobata in sedinta de marti a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, a anuntat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, care a precizat ca.

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti (surse)

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

A doua zona de carantina din Romania. Masuri dure intr-un sat din Dambovita, unde este explozie de cazuri COVID

A doua zonadin Romania a intrat in carantina incepand de vineri seara. Este vorba despresatul Dobra din judetul Dambovita, underata de infectare cu COVID-19a ajuns la 5,95 la 1. 000 de.

Eugen Tomac deschide lista PMP pentru Camera Deputatilor, iar Cristian Diaconescu pe cea pentru Senat la Bucuresti Tomac nu confirma, nici nu infirma o candidatura a Elenei Basescu pe lista de la Constanta

Anuntul privind validarea listelor de candidati pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie a fost facut, duminica dupa-amiaza, de Eugen Tomac, la finalul sedintei Colegiului National al PMP, potrivit news. ro. Presedintele executiv al PMP, Marius Pascan, va fi cap de lista in judetul Mures, a mai anuntat Tomac.

Alegeri parlamentare 2020: Eugen Tomac va deschide lista candidatilor pentru Camera Deputatilor, in Bucuresti. Cristian Diaconescu, primul pe lista de la Senat

Lista candidatilor PMP din Bucuresti pentru Camera Deputatilor va fi deschisa de Eugen Tomac, presedintele partidului, in timp ce pentru Senat, primul pe lista candidatilordin Capitala va fi fostul ministru al Af.

Serban Nicolae nu mai are loc pe lista PSD pentru Bucuresti. Numele de pe pozitiile eligibile de senatori si deputati, discutate de social-democrati

Social-democratii mizeaza sa obtina la alegerile parlamentare in Bucuresti 4 senatori si 8-9 mandate de deputati. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca intre numele de pe listele discutate se regasesc pe langa Gabriela Firea si Alexandru Rafila, fostii primari de la sectoarele 1 si 5, Dan Tudorache si Daniel Florea, precum si avocatul Gheorghe Piperea. Serban Nicolae, unul dintre artizanii celor mai nocive modificari ale legilor din domeniul juridic, nu si-a mai gasit un loc la Bucuresti. La fel si Ecaterina Andronescu. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )