Libnet.ro
UNICEF

06:16

Listarile la Londra, reduse de incertitudinile privind Brexit-ul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Listarile la Londra, reduse de incertitudinile privind Brexit-ul

Marea Britanie a fost, in ultimii ani, una dintre cele mai active piete pentru oferte publice initiale IPO) din Europa, depasind activitatile similare din Paris, Frankfurt si alte burse de pe continent, insa incertitudinile generate de rezultatul votului privind Brexit-ul posibila iesire a tarii din UE) a tinut pe margine companiile care au dorit sa se listeze. continuă pe Ziarul Bursa

Cum vad europarlamentarii romani Brexit-ul: Renate Weber: Junker ar trebui sa-si dea demisia

Europarlamentarii romani asteapta cu ingrijorare rezultatul referendumului de joi, privind Brexitul. Europarlamentarul roman Renate Weber sustine ca presedintele Comisiei Europene ar trebui sa-si dea demisia, daca Marea Britanie decide sa paraseasca UE.

Dar daca Brexit-ul e o afacere pentru britanicul mediu?

Apropierea referendumului privind iesirea Marii Britanii din UE naste dezbateri aprinse, scenarii apocaliptice si sondaje de opinie contradictorii alterneaza ametitor viteza cu care ponderea unei tabere sau alta se schimba in cercetarile sociologice).

Brexit-ul nu va reusi niciodata sa-l ajunga din urma pe Mario Draghi

Un articol recent din Financial Times arata ca oficialii din conducerea executiva a BCE se intalnesc pentru a dis-cuta strategia institutiei in cazul unui Brexit.

Yellen, Fed: Brexit-ul ar afecta economia SUA

Presedintele Federal Reserve Fed - banca centrala a SUA), Janet Yellen, a avertizat, ieri, ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE Brexit) ar avea repercusiuni economice semnificative asupra SUA.

Brexit-ul ar deprecia leul cu 5%. Cum va fi afectata Romania de iesirea Marii Britanii din UE

Romania va rezista la socuri mai bine decat majoritatea celorlalte tari din Europa Centrala si de Est, in cazul Brexit-ului, iar aversiunea la risc a investitorilor pe termen scurt va inregistra o deteriorare maxima de 5%, corelata cu o depreciere temporara a leului cu 5%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )