Libnet.ro
UNICEF

11:45

Lituania: Gazprom a fost amendat cu 35,7 milioane de euro pentru incalcarea regulilor concurentei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lituania: Gazprom a fost amendat cu 35,7 milioane de euro pentru incalcarea regulilor concurentei

Lituania a impus marti o amenda de 35,7 milioane de euro gigantului rus Gazprom, pentru incalcarea regulilor concurentei, dupa blocarea unei tranzactii in aceasta fosta republica sovietica, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Deficitul comercial a crescut in luna aprilie cu 33,6 milioane euro

Deficitul comercial al Romaniei a crescut in luna aprilie a acestui an cu 33,6 milioane euro, ajungand astfel la 634,6 milioane euro, a anuntat Institutul National de Statistica INS). Astfel, in februarie 2014,.

Importurile din aprilie, mai mari cu 634 milioane de euro decat exporturile

In luna aprilie 2014, conform estimarilor preliminare ale Institutului National de Statistica, exporturile au insumat 18,68 miliarde lei 4,17 miliarde euro), iar importurileF au insumat 21,51 miliarde lei 4,81 miliarde euro), a transmis marti Statistica. Deficitul comercial in primele 4 luni din acest an a fost de 7,84 miliarde lei 1,74 miliarde euro), mai mare cu 493,7 milioane lei 71,4 milioane euro) decat cel inregistrat in perioada 1.

Adamescu va cumpara actiuni la Astra Asigurari de cel mult 16 milioane euro

Unirea Shopping Center va cumpara actiuni Astra Asigurari in limita maxima a sumei de 16 milioane de euro, cu conditia si in momentul iesirii Societatii de Asigurare Reasigurare Astra de sub incidenta administrarii speciale sub care se afla aceasta din data de 18 februarie, transmite un comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti.

Studiu. Piata romaneasca de publicitate online in 2013: 25,5 milioane de euro, +15% fata de 2012. Cresterea - produsa intr-o oarecare masura de Google si Facebook, evaluati doar partial

Piata romaneasca de publicitate online, incluzand doar o parte din banii cheltuiti pe publicitate prin Google si Facebook, s-a ridicat in 2013 la 112,9 milioane de lei 25,5 milioane euro, calculat la cursul mediu anual), in crestere cu 15% fata de anul precedent, potrivit ultimului studiu pe aceasta tema realizat de IAB Romania si PwC Romania, dat publicitatii marti. Studiul ROADS nu ia in calcul toate cheltuielile prin Google si Facebook - entitati internationale care nu raporteaza aceste cifre pentru piata romaneasca - ci doar datele livrate de unele agentii de media.

2,5 milioane euro, posibila paguba pentru abonatii ENEL

Consumatorii de energie electrica abonati la reteaua ENEL ar fi putut fi pabugiti cu 2,5 milioane de euro, din cauza unei intelegeri frauduloase intre aceasta companie si Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), potrivit unei anchete derulate de DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )