Libnet.ro
UNICEF

13:00

LIVE 16-imile Cupei Romaniei, meciurile continua miercuri

Online Sport Online Sport,
LIVE 16-imile Cupei Romaniei, meciurile continua miercuri

Onlinesport. ro a transmis LIVE TEXT, marti, primele meciuri programate in faza 16-imilor de finala in Cupa Romaniei. FC Vaslui, Viitorul Constanta, Corona Brasov, ACS Poli Timisoara, Chindia Targoviste, Ripensia Timisoara si Dinamo sunt primele echipe calificate in faza optimilor. continuă pe Online Sport

De la 50.000 de fani, la cel mult 2.700. Steaua isi trimite suporterii in Berceni, pentru meciul din 16-imile Cupei Romaniei

Marti, miercuri si joi se disputa partidele din 16-imile Cupei Romaniei, iar cum adversarul Stelei nu este unul de calibru, oficialii ros-albastrilor au ales drept gazda a partidei o arena a unei echipe din liga a II-a din Bucuresti.

Chindia Targoviste, unica surpriza de pana acum in 16-imile Cupei Romaniei

O singura surpriza inregistrata pana acum, in saisprezecimile Cupei Romaniei. Sageata Navodari a fost eliminata de Chindia Targoviste, echipa ce evolueaza in Liga a III-a. SC Vaslui, Corona.

Gloria Buzau - FC Botosani, in 16-imile Cupei Romaniei

Gloria Buzau va intalni miercuri formatia FC Botosani, partida contand pentru saisprezecimile Cupei Romaniei la fotbal. Partida se va desfasura pe stadionul din Crang, de la ora 16.

Rezultate 16-imi Cupa Romaniei/ Prima surpriza: Chindia, din liga a treia, a eliminat o echipa din prima liga

Astazi s-au disputat primele partide din 16-imile Cupei Romaniei. Prima bomba a detonat-o Chindia Targoviste, o gruparea aflata pe locul 5, dupa patru etape, in liga a treia seria a sasea).

Rezultate 16-imi Cupa Romaniei/ Primele surprize: Doua echipe din prima liga, eliminate. Bomba a oferit-o Ripensia, o echipa din divizia judeteana

Astazi s-au disputat primele partide din 16-imile Cupei Romaniei si au venit si primele surprize, oferite de Chindia Targoviste, o gruparea aflata pe locul 5, dupa patru etape, in liga a treia seria a sasea) si Ripensia Timisoara.

LIVE 16-imile Cupei Romaniei

Onlinesport. ro a transmis LIVE TEXT, marti, primele meciuri programate in faza 16-imilor de finala in Cupa Romaniei. FC Vaslui, Viitorul Constanta, Corona Brasov, ACS Poli Timisoara, Chindia Targoviste, Ripensia Timisoara si Dinamo sunt primele echipe calificate in faza optimilor.

Programul 16-imilor de finala ale Cupei Romaniei. Chindia da piept cu Sageata Navodari

Chindia va da piept, marti, de la ora 16. 00 cu Sageata Navodari, in 16-mile Cupei Romaniei. Mai ajos aveti programul partidelor care se vor disputa, marti, miercuri si joi, in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana.

Reactiile dupa calificarea lui Dinamo in optimile Cupei Romaniei

Dinamo a invins Sanatatea Cluj in 16-imile Cupei Romaniei si i-a adus antrenorului Flavius Stoican victoria la meciul sau de debut pe banca tehnica a alb-rosilor.

LIVETEXT Cupa Romaniei: Ripensia Timisoara - Universitatea Cluj 2-1

Ripensia Timisoara, echipa din campionatul Judetean Timis, intalneste, pe stadionul Dan Paltinisanu, Universitatea Cluj, din Liga I, in 16-imile Cupei Romaniei.

Istoria obliga Ripensia sa faca o noua surpriza in Cupa Romaniei: Partida cu U Cluj se joaca, marti, pe arena Dan Paltinisanu

Ripensia Timisoara, echipa care evolueaza in campionatul Judetean Timis, va juca marti, in 16-imile Cupei Romaniei, cu Universitatea Cluj.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )