Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Calificarile Marelui Premiu din Abu Dhabi (15:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Calificarile Marelui Premiu din Abu Dhabi (15:00)

Onlinesport. ro transmite live text, sambata dupa-amiaza, de la ora 15:00 calificarile Marelui Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi. continuă pe Online Sport

Grosjean, cel mai rapid in primele antrenamente din Abu Dhabi

Pilotul francez Romain Grosjean a stabilit, vineri dimineata, cel mai bun timp in sesiunea de antrenamente libere care a deschis Marele Premiu din Abu Dhabi.

Curiozitati despre circuitul de la Abu Dhabi

Circuitul de Formula 1 de la Abu Dhabi este o perla in desert. Iata cateva amanunte interesante despre acesta si despre ceea ce imune pilotilor din F1.

Raikkonen a vrut sa-si boicoteze echipa in Abu Dhabi

Deranjat dupa dialogul insultator pe care l-a avut in timpul cursei din India cu Alan Permane, directorul de operatiuni la Lotus F1, Kimi Raikkonen a fost la un pas sa nu se prezinte la cursa din Emiratele Arabe United.

VIDEO Coulthard a facut gogosi pe heliport la Abu Dhabi

David Coulthard s-a invartit cu masina la peste 300 de metri inaltime, pe heliportul hotelului Burj Al Arab, a patra cea mai inalta cladire din lume. Cei de la Red Bull nu au avut curaj sa il puna pe Sebastian Vettel sa faca asta, de frica sa nu ia aripi. Imaginile nu sunt unele usoare de privit, o mica scapare si se putea intampla orice.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )