Libnet.ro
UNICEF

16:31

LIVE CSM Poli Iasi - Gaz Metan (20:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE CSM Poli Iasi - Gaz Metan (20:30)

De la 20:30 transmitem live text in aceasta pagina meciul echipelor fruntase din playout, CSM Poli Iasi - Gaz Metan Medias. continuă pe Online Sport

LIVE CSM Poli Iasi - Gaz Metan 1-0

De la 20:30 transmitem live text in aceasta pagina meciul echipelor fruntase din playout, CSM Poli Iasi - Gaz Metan Medias.

Asa am trait CSM Poli Iasi - Gaz Metan 1-0

De la 20:30 am transmis live text in aceasta pagina meciul echipelor fruntase din playout, CSM Poli Iasi - Gaz Metan Medias.

LIVE Pandurii - ASA (18:00) si Iasi - Gaz Metan (20:30)

Etapa a 11-a din playout programeaza vineri seara doua meciuri:Pandurii - ASA 18:00) si Iasi - Gaz Metan 20:30). In primul duel se infrunta ultimele doua clasate, iar in cealalta partida avem duelul la varf dintre ocupantele primelor doua pozitii.

LIVE Pandurii - ASA

Etapa a 11-a din playout programeaza vineri seara doua meciuri:Pandurii - ASA 18:00) si Iasi - Gaz Metan 20:30). In primul duel se infrunta ultimele doua clasate, iar in cealalta partida avem duelul la varf dintre ocupantele primelor doua pozitii.

Ramane CSM Poli Iasi neinvinsa dupa meciul cu Gaz Metan?

CSM Poli Iasi si Gaz Metan Medias se infrunta, vineri seara, intr-un duel al primelor doua echipe din playout. Iasiul nu au cunoscut pana acum infrangerea in playout si este echipa favorita la pariuri pentru obtinerea unui nou succes prin care si-ar consolida primul loc in clasament.

CSM Poli Iasi ramane pe primul loc in playout

Victorie la limita, scor 1-0 1-0), obtinuta vineri seara de la CSM Poli Iasi in fata celor de la Gaz Metan Medias in duelul primelor doua clasate din faza playout a campionatului Ligii 1.

Pandurii, victorie uriasa cu ASA in lupta pentru evitarea retrogradarii

Echipa Pandurii Tg. Jiu a castigat meciul cu ASA Tg. Mures din etapa a 11-a din playout, scor 1-0 0-0), si a obtinut trei puncte uriase in lupta pentru ramanerea in prima liga. Pandurii a egalat la puncte pe ACS Poli Timisoara si Concordia Chiajna in clasament, lupta pentru evitarea celui de-al doilea loc direct retrogradabil anuntandu-se una acerba in ultimele trei etape.

LIVE Cupa Romaniei, Voluntari - Craiova (20:30)

Joi seara de la 20:30 transmitem live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre FC Voluntari si CS Universitatea Craiova. Echipa ilfoveana s-a impus in tur cu 1-0 in meciul considerat in deplasare.

O companie din Polonia va exploata in Satu Mare o punga de 500 de milioane de metri cubi de gaz metan

Compania poloneza Serinus Energy prospecteaza de doi ani zona comunei satmarene Moftin pentru a stabili dimensiunea pungii de gaz metan descoperita si atestata in anii 1950. Din 2018, ar urma sa inceapa exploatarea.

LIVE ACS Poli Timisoara - Astra Giurgiu

Miercuri seara de la 19:00 transmitem live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre ACS Poli Timisoara si Astra Giurgiu. In tur, Astra s-a impus cu 4-1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )