Libnet.ro
UNICEF

22:00

LIVE CSU Craiova - Dinamo 0-1. Doi eliminati in prima repriza

Online Sport Online Sport,
LIVE CSU Craiova - Dinamo 0-1. Doi eliminati in prima repriza

Cel mai asteptat meci al etapei a 10-a in Liga 1 Betano le aduce fata in fata pe CSU Craiova si Dinamo, doua dintre rivalele traditionale din fotbalul romanesc. Click pentru streaming live INFO: Toate meciurile din Liga 1 Betanose pot viziona online legal pe site-ul sponsorului campionatului. Iti trebuie un cont de membru si un sold de minimum 50 de bani 0,50 lei). continuă pe Online Sport

LIVE CSU Craiova - Dinamo 0-1. Gol Rivaldinho!

Cel mai asteptat meci al etapei a 10-a in Liga 1 Betano le aduce fata in fata pe CSU Craiova si Dinamo, doua dintre rivalele traditionale din fotbalul romanesc. Click pentru streaming live INFO: Toate meciurile din Liga 1 Betanose pot viziona online legal pe site-ul sponsorului campionatului. Iti trebuie un cont de membru si un sold de minimum 50 de bani 0,50 lei).

Asa am trait CSU Craiova - Dinamo 2-2

Cel mai asteptat meci al etapei a 10-a in Liga 1 Betano le-a adus fata in fata pe CSU Craiova si Dinamo, doua dintre rivalele traditionale din fotbalul romanesc. Click pentru streaming live INFO: Toate meciurile din Liga 1 Betanose pot viziona online legal pe site-ul sponsorului campionatului. Iti trebuie un cont de membru si un sold de minimum 50 de bani 0,50 lei).

Liga 1: CSU Craiova - Dinamo 2-2/ Gazdele au revenit de la 0-2

Dinamo a remizat, sambata, in deplasare, scor 2-2, cu echipa CS Universitatea Craiova, in etapa a X-a a Ligii I. Ambele echipe au avut cate un jucator eliminat in prima repriza. In minutul 49, cainii conduceau cu 2-0.

Meci spectaculos, cu patru goluri si multa tensiune, intre CSU Craiova si Dinamo. Am fost injurati si scuipati

Dinamo a condus-o cu 2-0 pe CSU Craiova, insa oltenii au marcat de doua ori in ultimele 15 minute, astfel ca meciul s-a incheiat egal, scor 2-2.

CRAIOVA-DINAMO LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO. Ultimul meci pentru Contra la Dinamo?

CRAIOVA-DINAMO LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO Mijlocasul bulgar Hristo Zlatinski a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca CS Universitatea Craiova va avea un meci mai greu cu nou-promovata ACS.

Liga 1: Dan Petrescu, suspendat doua meciuri dupa ce a fost trimis in tribuna la meciul cu CSU Craiova

Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat doua jocuri pe Dan Petrescu, dupa ce antrenorul a fost trimis in tribuna la meciul disputat de CFR impotriva celor de la CSU Craiova, din runda cu numarul IX din Liga 1.

Un Pont pe Zi: Cote si ponturi pentru meciul Craiova - Dinamo (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de vineri noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul Craiova - Dinamo, derby-ul etapei din Liga I. Un meci la care sunt.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )