Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE: Marele Premiu al Braziliei (18:00). Cum arata grila de start

Online Sport Online Sport,
LIVE: Marele Premiu al Braziliei (18:00). Cum arata grila de start

Onlinesport. ro transmite in direct de la ora 18 Marele Premiu al Braziliei, ultima cursa a sezonului de Formula 1. continuă pe Online Sport

Lewis Hamilton va pleca din pole position in Marele Premiu al Braziliei

Britanicul Lewis Hamilton va porni din pole position, duminica, in Marele Premiu al Braziliei. Datorita timpului bun pe care l-a scos, britanicul va pleca primul la linia de start in ultima etapa a Campionatului.

LIVE: Calificarile Marelui Premiu al Braziliei (18:00)

Onlinesport. ro transmite in direct de la ora 18 calificarile Marelui Premiu al Braziliei de la Interlagos.

LIVE Vettel contra Alonso in antrenamentele libere din Brazilia (18:00)

Onlinesport. ro a transmis in direct, vineri dupa-amiaza, antrenamentele libere care deschid Marele Premiu al Braziliei, etapa decisiva pentru titlul mondial in Formula 1. Sebastian Vettel si Fernando Alonso sunt despartiti de 13 puncte, iar lupta pentru coroana suprema se anunta apriga. De la ora 18 vor fi in direct antrenamentele cu numarul doi.

LIVE Vettel contra Alonso in antrenamentele libere din Brazilia (14:00)

Onlinesport. ro transmite in direct, vineri dupa-amiaza, ambele sesiuni de antrenamente libere care deschid Marele Premiu al Braziliei, etapa decisiva pentru titlul mondial in Formula 1. Sebastian Vettel si Fernando Alonso sunt despartiti de 13 puncte, iar lupta pentru coroana suprema se anunta apriga.

STEAUA - STUTTGART LIVE de la ora 22.00. Vezi ECHIPELE PROBABILE. ...

Meciul Steaua Bucuresti - VfB Stuttgart Germania) se joaca de la 22. 05, pe Arena Nationala din Capitala, in etapa a V-a a Grupei E a Ligii Europa. Steaua lupta cu Stuttgart pentru calificarea in 16-imile de finala ale Ligii Europa. Partida Steaua - Stuttgart va fi transmisa in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro, incepan cu ora 22. Meciul din bucuresteni si cei de la Vfb va putea fi urmarit pe Digi Sport 1. Steaua - Stuttgart LIVE. Echipe probabile: Steaua: Tatarusanu .

STEAUA - STUTTGART LIVE de la ora 22.00. ...

Meciul Steaua - Stuttgart Germania) se joaca de la 22. 05, pe Arena Nationala din Capitala, in etapa a V-a a Grupei E a Ligii Europa. Steaua lupta cu Stuttgart pentru calificarea in 16-imile de finala ale Ligii Europa. Partida Steaua - Stuttgart va fi transmisa in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro, incepan cu ora 22. Meciul din bucuresteni si cei de la Vfb va putea fi urmarit pe Digi Sport 1. Steaua - Stuttgart. Echipe probabile: Steaua: Tatarusanu Chipciu, Szukala, Chiriches, .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )