Libnet.ro
UNICEF

09:15

LIVE Roland Garros: Djokovic - Nadal in sferturi

Online Sport Online Sport,
LIVE Roland Garros: Djokovic - Nadal in sferturi

Finala din sferturi sau cel mai mare sfert de finala al tuturor timpurilor. Asa a fost prefatat al 44-lea duel dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal, doi dintre cei mai mari jucatori din ultimii ani si nu numai in tenisul mondial. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Djokovic il invinge categoric pe Nadal

Finala din sferturi sau cel mai mare sfert de finala al tuturor timpurilor. Asa a fost prefatat al 44-lea duel dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal, doi dintre cei mai mari jucatori din ultimii ani si nu numai in tenisul mondial. Djokovic s-a impus in trei seturi obtinand una dintre cele mai categorice victorii din istoria confruntarilor cu Nadal.

LIVE Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala

Andreea Mitu evolueaza, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu este live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

LIVE Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala (luni, dupa 17:30)

Andreea Mitu evolueaza, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu este live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

Roland Garros: Djokovici - Nadal, episosul 44. Cel mai tare sfert de finala din istoria unui Grand Slam

Liderul mondial Novak Djokovici si Rafael Nadal, de noua ori campion la Roland Garros, vor juca astazi in sferturile de finala ale Grand Slamului de la Paris.

Roland Garros: Farmecul imprevizibilului: sferturi cu cinci potentiale debutante intr-o finala de Slam. Plus Serena

Toata aceasta efervescenta din WTA e valabila doar pana la un punct: cand vine vorba de turneele mari si de Slamuri, acestea sunt controlate de aceleasi patru jucatoare care conduc si clasamentul.

GAME cu GAME Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala

Andreea Mitu a eluatvo, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu a fost live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

Roland Garros: Federer, calificat in sferturi. il va intalni pe conationalul Wawrinka

Roger Federer, al doilea favorit, a facut pasul spre sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, acolo unde urmeaza sa-l intalneasca pe conationalul sau Stan Wawrinka, cap de serie numarul 8.

Andreea Mitu se opreste in optimi la Roland Garros

Jucatoarea Andreea Mitu a parasit turneul de simplu de la Roland Garros in optimile de finala dupa o infrangere categoria la Alison van Uytvanck din Belgia.

Totul despre Andreea Mitu, speranta noastra de la Roland Garros. Amanunte tari si nestiute din viata sportivei

Andreea Mitu va juca in aceasta dupa-amiaza in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe belgianca Alison van Uytvank.

Roland Garros: Novak Djokovic vs Rafael Nadal, finala din sferturi - Rafa: Nole este favorit

Finala mult asteptata de la Roland Garros va avea loc in sferturile competitiei, Djokovic si Nadal urmand sa se dueleze miercuri, 3 iunie. Intamplator sau nu, ziua coincide cu a 29-a aniversare a campionului iberic. Novak este probabil favorit, dar am venit aici sa ma lupt, a precizat Nadal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )