Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Romania-Spania la Campionatul Mondial de handbal feminin (19:15)

Online Sport Online Sport,
LIVE Romania-Spania la Campionatul Mondial de handbal feminin (19:15)

Nationala Romaniei sustine marti seara de la 19:15 primul test adevarat la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. continuă pe Online Sport

Romania, dus rece in fata Spaniei la Campionatul Mondial de handbal feminin

Nationala Romaniei a sustinutmarti seara de la 19:15 primul test adevarat la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. Vedeti mai jos desfasurarea meciului cu Spania.

LIVE Romania-Kazahstan la Campionatul Mondial de handbal feminin

Urmariti in aceasta pagina, luni de la ora 17:00, meciul Romania-Kazahstan, a doua partida sustinuta de handbalistele tricolore in Grupa D la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca.

LIVE Romania-Kazahstan la Campionatul Mondial de handbal feminin (17:00)

Urmariti in aceasta pagina, luni de la ora 17:00, meciul Romania-Kazahstan, a doua partida sustinuta de handbalistele tricolore in Grupa D la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca.

Romania, victorie la scor cu Puerto Rico la Campionatul Mondial de handbal feminin

Romania a debutat sambata dupa-amiaza de la ora 17:00 live text pe onlinesport. ro la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. Tricolorele au fost la un pas de a egala cea mai mare victorie din istoria participarilor la Campionatul Mondial. Sa nu uitam ca Romania este singura echipa din lume prezenta la toate editiile turneului final.

Romania obtine a doua victorie la Campionatul Mondial de handbal feminin

Ati urmarit in aceasta pagina, luni de la ora 17:00, meciul Romania-Kazahstan, a doua partida sustinuta de handbalistele tricolore in Grupa D la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca. O victorie categorica obtinuta de formatia noastra, dar nu fara emotii dupa ce in debutul meciului Kazahstan a condus in doua randuri cu doua goluri diferenta.

LIVE Romania-Puerto Rico la Campionatul Mondial de handbal feminin

Romania debuteaza sambata dupa-amiaza de la ora 17:00 live text pe onlinesport. ro la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca.

CM Handbal (f): Romania - Spania (de la ora 19:15)/ Primul test

Romania va sustine, marti, primul test important de la Campionatul Mondial de handbal feminin, tricolorele urmand sa intalneasca Spania. Meciul va fi in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 19:15.

CM Handbal (f): Romania - Spania 18-26/ Dus rece - E nevoie de alta atitudine

Romania a picat primul test important de la Campionatul Mondial de handbal, fetele lui Tomas Ryde fiind invinse cu 26-18 de Spania. Cu doar sase goluri marcate in a doua repriza, era greu de crezut ca tricolorele pot emite pretentii la un rezultat favorabil. Neinspirate, fara atitudinea potrivita invingatorilor si cu multe momente de nervozitate, Neagu, Manea si compania au fost incapabile sa faca fata adversarelor.

Sanfrecce Hiroshima a castigat campionatul Japoniei si s-a calificat la Campionatul Mondial al cluburilor

Echipa Sanfrecce Hiroshima a castigat titlul in Japonia si s-a calificat astfel la Campionatul Mondial al cluburilor, ca reprezentanta a tarii gazda.

CM Handbal (f): Romania - Kazakhstan 36-20/ Greul acum incepe

Dupa doua victorii fara emotii cu Puerto Rico si Kazakhstan, pentru Romania de-abia acum incepe cu adevarat Campionatul Mondial de handbal feminin, tricolorele urmand sa dea piept, in ordine, cu Spania, Norvegia si Rusia. Tricolorele au inceput ezitant partida cu Kazakhstan, dar si-au revenit pe parcurs, reducand numarul greselilor. Victoria la 16 goluri diferenta 36-20) nu trebuie sa ne entuziasmeze prea mult, lucrurile urmand sa stea cu totul altfel in urmatoarele dispute.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )