Libnet.ro
UNICEF

06:15

LIVE O saptamana de la tragedia din Colectiv. Protestatarii de la Universitate au tinut un moment de reculegere

Antena3 Antena3,
LIVE O saptamana de la tragedia din Colectiv. Protestatarii de la Universitate au tinut un moment de reculegere

Manifestantii s-au intors, vineri, in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru a patra seara de proteste. continuă pe Antena3

O saptamana de la tragedia din Colectiv: Firul evenimentelor de vineri

La o saptamana de la tragedia din clubul Colectiv, in urma careia au murit 32 de oameni, zeci de mii de oameni au protestat in tara, patronii clubului au fost arestati, premierul Victor Ponta si primarul Piedone au demisionat, iar presedintele Iohannis i-a invitat pe manifestanti la consultari.

O saptamana de la tragedia din Colectiv: Protestele care au zguduit clasa politica

La o saptamana de la tragedia din clubul Colectiv, in urma careia au murit 32 de oameni, zeci de mii de oameni au protestat in tara, patronii clubului au fost arestati, premierul Victor Ponta si primarul Piedone au demisionat, iar presedintele Iohannis i-a invitat pe manifestanti la consultari.

Subiectele zilei: Tragedia din Colectiv: De ce nu are dreptate primarul Piedone; Scrisoare pentru Preafericitul Daniel: Mi-ar fi placut sa te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune incalzite si sa mangai mamele care isi cauta copiii; Ieftin ca braga e

Un preot despre tragedia din Colectiv: Oameni si bostani. M-am jucat toata copilaria mea, la tara, cu bostani scobiti, carora le faceam din fasole dinti de schelet. Fara sa am habar ca asta se chema halloween. M-am jucat. Cazul Rostock: statul roman, executat de un consortiu care nu mai exista? La Tribunalul Galati a avut loc si cel de-al doilea termen de judecata in dosarul 2378/121/2015, a litigiului dintre Administratia Fluviala a Dunarii de Jos AFDJ) Galati si consortiul care a scos la suprafata epava, Rostock Wreck Remouval Consortium.

Cinci zile de la tragedia din Colectiv. 15.000 de oameni au cerut in strada demisiile lui Piedone, Ponta, Oprea. Premierul a gasit tapul ispasitor

La cinci zile de la tragedia din Colectiv, bilantul mortilor se ridica la 32. in timp ce peste 15. 000 de romani au cerut in strada demisiile primarului Sectorului 4, a premierului si a vicepremierului, Ponta l-a demis pe seful de la Protectia Consumatorilor, iar Piedone a anuntat ca va construi un monument.

LIVE BLOG Tragedia din Colectiv. Ziua 7: 80 de raniti in stare critica si grava. O parte din ei ar putea fi transferati vineri in spitale din Belgia si Olanda

Dupa o saptamana de la tragedia din Clubul Colectiv, in urma careia 32 de persoane si-au pierdut viata iar alte 186 au fost ranite, in spitalele bucurestene inca mai sunt spitalizati 130 de raniti. Mai mult de jumatate dintre acestia sunt in stare grava si critica, dar autoritatile arata ca spitale din Belgia si Olanda i-ar putea prelua in cursul zilei de vineri. Ancheta continua iar proteste sunt anuntate si vineri.

C.P. Piedone, retinut de DNA. Mandatul, anuntat fix la o saptamana de la tragedia din Colectiv

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost retinut, vineri seara, de procurorii DNA, fiind acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu autorizarea clubului Colectiv.

Tragedia din Colectiv. Universal Music Romania doneaza incasarile celui mai recent album Goodbye to Gravity victimelor incendiului din club

Casa de discuri Universal Music Romania va dona victimelor tragediei din Colectiv toti banii incasati in urma vanzarilor albumelor formatiei Goodbye to Gravity si pe cele din vanzarea albumului Ce simti al trupei Up To Eleven.

LIVE BLOG Tragedia din Colectiv. Ziua 6: Peste 80 de raniti in urma incendiului sunt in continuare in stare grava

Peste 130 de persoane se afla in continuare internate in spital dupa ce vineri, 30 octombrie, au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit in clubul Colectiv din Bucuresti. Dintre persoanele internate, peste 80 sunt in stare grava sau critica.

Marturia lui Adi Despot de la Parchetul General, despre tragedia din Colectiv: Peste mine au cazut multi oameni; am reusit sa trag o fata afara

Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie, a fost audiat de procurori in calitate de martor, in dosarul incendiului de la clubul Colectiv, el relatand firul evenimentelor din seara in care s-a produs tragedia in urma careia au murit 32 de oameni, transmite Agerpres.

Compania Oracle a pierdut in tragedia din Colectiv trei angajati. Alti sapte sunt raniti

Trei angajati ai companiei Oracle Romania si-au pierdut viata in urma tragediei din Clubul Colectiv. Alti sapte angajati ai firmei sunt raniti, scrie EurActiv. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )