Libnet.ro
UNICEF

23:45

LIVE SCORE Garbine Muguruza - Petra Kvitova: vineri, la Turneul Campioanelor. Duel in premiera, la Singapore!

România Liberă România Liberă,
LIVE SCORE Garbine Muguruza - Petra Kvitova: vineri, la Turneul Campioanelor. Duel in premiera, la Singapore!

Garbine Muguruza, a doua favorita o intalneste pe Petra Kvitova 4) in primul meci al zilei de vineri, la Turneul Campioanelor, in cadrul Grupei Albe. Cele doua se vor intalni pentru prima data in cariera lor. continuă pe România Liberă

LIVE SCORE Garbine Muguruza - Angelique Kerber: Darren Cahill urmareste din tribune. Spioneaza pentru Halep? Turneul Campioanelor 2015

Garbine Muguruza, a doua favorita si Angelique Kerber 6) se vor duela in cel de-al doilea meci al zilei din Grupa Alba. Meciul va fi cel de-al patrulea duel direct dintre cele doua, pana acum scor fiind de 3-3.

Turneul Campioanelor: Muguruza merge ceas in Grupa Alba. Victorie si pentru Petra Kvitova

Garbine Muguruza si-a adjudecat si a doua partida de la Turneul Campioanelor, dupa ce a trecut in doua seturi de Angelique Kerber.

LIVE SCORE Petra Kvitova - Angelique Kerber: A inceput al doilea duel al zilei din Grupa Alba. Turneul Campioanelor 2015

Petra Kvitova, a patra favorita si Angelique Kerber 6) se confrunta la Turneul Campioanelor, in cadrul Grupei Albe. Cele doua se vor intalni pentru a saptea oara in cariera lor.

LIVE SCORE Petra Kvitova - Lucie Safarova: miercuri, ora 09.00. Duelul cehoaicelor, la Turneul Campioanelor de la Singapore

Cea de a patra zi a Turneului Campioanelor aduce un duel al cehoaicelor, in cadrul Grupei Albe. Petra Kvitova 4) si Lucie Safarova 8) vor disputa primul meci al zilei, aceasta fiind cea de a opta intalnire din cariera lor.

Petra Kvitova a castigat duelul cehoaicelor de la Singapore, dupa ce a invins-o pe Safarova. Turneul Campioanelor 2015

Petra Kvitova, a patra favorita a invins-o pe conationala sa, Lucie Safarova 8), scor 7-5, 7-5, la Turneul Campioanelor de la Singapore, in cadrul Grupei Albe. Cel putin pana la urmatorul meci, de miercuri, din Grupa Alba, Kvitova se va afla pe primul loc.

Garbine Muguruza face legea in Grupa Alba

Jucatoarea iberica Garbine Muguruza isi respecta statutul de favorita in Grupa Alba si a obtinut, miercuri, a doua victorie consecutiva la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Petra Kvitova a invins-o pe Lucie Safarova

Petra Kvitova a obtinut, miercuri, prima victorie de la Turneul Campioanelor editia din 2015), dupa ce a trecut de Lucie Safarova, scor 7-5, 7-5, intr-un meci contand pentru Grupa Alba.

Turneul Campioanelor: Angelique Kerber a castigat meciul cu Petra Kvitova, in Grupa Alba

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, locul 7 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 7-6 3), pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 5 WTA, in al doilea meci din cadrul Grupei Albe de la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Garbine Muguruza a invins-o pe Lucie Safarova, in Grupa Alba

Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 7-6 4), pe sportiva ceha Lucie Safarova, locul 9 WTA, in primul meci din Grupa Alba a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Turneul Campioanelor: Simona Halep si Garbine Muguruza, lideri in grupe. Vezi clasamentul

Turneul Campioanelor, care se desfasoara intre 25 octombrie - 1 noiembrie, si-a aflat componenta celor doua grupe in urma tragerilor la sorti de vineri. Romanca evolueaza in Grupa AB. Grupa A Grupa B .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )