Libnet.ro
UNICEF

16:30

LIVE Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova in sferturi la Cincinnati (vineri noapte dupa 3:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova in sferturi la Cincinnati (vineri noapte dupa 3:30)

Simona Halep o infrunta pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, vineri noapte dupa ora 3:30, in ultimul sfert de finala programat pe Arena Centrala de la Cincinnati. continuă pe Online Sport

GAME cu GAME Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova in sferturi la Cincinnati

Simona Halep a infruntat-o pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, vineri noapte dupa ora 3:30, in ultimul sfert de finala programat pe Arena Centrala de la Cincinnati. Vedeti mai jos desfasurarea, game cu game, a meciului dintre Halep si Pavlyuchenkova.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova (nu inainte de 03:30)

Dupa inca un meci maraton n. r. cel cu Andrea Petkovic), Simona Halep o va intalni in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, locul 34 in clasamentul WTA). Jucatoarea noastra conduce cu 4-0 la intalnirile directe. Meciul nu va incepe inainte de ora 03:30, va fi in direct pe Dolcesport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic in optimi la Cincinnati (dupa ora 3:30)

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Cincinnati dupa un meci de aproape trei ore cu Kristina Mladenovic, jucatoare pe care a invins-o pentru prima data in cariera. Astfel, Halep o va infrunta pe Andrea Petkovic din Germania pentru un loc in sferturile de finala.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati. Decisiv dupa ce Halep rateaza doua mingi de meci

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (18:30)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (18:00)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:00, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (20:00)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 20:00, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

Simona Halep confirma participarea la Cincinnati

Retrasa in finala de la Toronto din cauza unei probleme de sanatate, Simona Halep devenise incerta pentru participarea in turneul de la Cincinnati din aceasta saptamana.

Simona Halep o invinge pe Andrea Petkovic pentru un loc in sferturi la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Cincinnati dupa un meci de 2 ore si 40 de minute contra nemtoaicei Andrea Petkovic. Aceasta a castigat primul set cu un joc extrem de agresiv din spatele terenului, insa Halep a raspuns cu aceeasi moneda in al doilea, fortand intrarea in decisiv. Mult mai proaspata din punct de vedere fizic, Halep a facut in cele din urma diferenta si completeaza tabloul sferturilor de finala.

GAME cu GAME Simona Halep - Kristina Mladenovic in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep a debutat in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )