Libnet.ro
UNICEF

11:00

LIVE TEXT Basescu: Vineri plec la Bruxelles, la solicitarea mea. ...

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT Basescu: Vineri plec la Bruxelles, la solicitarea mea. ...

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa, joi, la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni. Este prima declaratie pe care presedintele Basescu o va sustine de la tribuna Administratiei Prezidentiale dupa intoarcerea la Palatul Cotroceni. Citeste si: VIDEO Traian Basescu, PRIMA DECLARATIE DE PRESA oficiala de la intoarcerea la Cotroceni: O majoritate parlamentara a crezut ca poate face TANDARI statul de drept Ioan Ghise a depus PLANGERI PENALE impotriva lui Traian Basescu si a sase . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Basescu: Vineri plec la Bruxelles, la solicitarea mea. ...

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa, joi, la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni. Este prima declaratie pe care presedintele Basescu o va sustine de la tribuna Administratiei Prezidentiale dupa intoarcerea la Palatul Cotroceni. Citeste si: VIDEO Traian Basescu, PRIMA DECLARATIE DE PRESA oficiala de la intoarcerea la Cotroceni: O majoritate parlamentara a crezut ca poate face TANDARI statul de drept Ioan Ghise a depus PLANGERI PENALE impotriva lui Traian Basescu si a sase .

Graham Watson LIVE: Traian Basescu trebuie sa demisioneze!

In aceasta seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, in direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, ii cere demisia lui Traian Basescu. Urmareste LIVE Sinteza Zilei numai.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )