Libnet.ro
UNICEF

12:00

LIVE TEXT CM Fotbal Brazilia - Columbia 2-0 Spectacol sud-american/ Gol Thiago Silva 7'-repriza secunda

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT CM Fotbal Brazilia - Columbia 2-0 Spectacol sud-american/ Gol Thiago Silva 7

Brazilia este considerata drept marea favorita la cucerirea trofeului si are avantajul ca evolueaza in fata propriului public ce o sustine cu frenezie. Columbia a aratat insa forta si o constanta peste toate echipele prezente la turneu. Un duel sud-american cat se poate de interesant cu Neymar si James Rodriguez in prim plan. Repriza secundaGOOOLAZZO David Luiz. Un super sut al fundasului central brazilian care poate concura cu brio la ttitlul de cel mai frumos gol al sezonuluimin 66 Columbia inscrie dar golul este anulat pentru ofsaid. Reluarile confirma. min 64 Thiago Silva ia cartonasul galben si va lipsi in semifinala daca brazilienii se calificamin 60 Columbia s-a instalat de cateva minute in jumatatea brazilienilormin 59 Faza frumoasa construita de columbieni, dar voleul lui Guarin se duce mult peste poartamin 55 Inceput slaba de reriza, jocul este foarte fragmentat de faulturi. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT CM Fotbal Brazilia - Columbia 1-0 Spectacol sud-american/ Gol Thiago Silva 6'

Brazilia este considerata drept marea favorita la cucerirea trofeului si are avantajul ca evolueaza in fata propriului public ce o sustine cu frenezie. Columbia a aratat insa forta si o constanta peste toate echipele prezente la turneu. Un duel sud-american cat se poate de interesant cu Neymar si James Rodriguez in prim plan. Prima reprizamin 20 Ocazie mare Brazilia. Hulk primeste o pasa in careu si suteaza periculos, dar Ospina respinge. Presiune imensa a brazilienilormin 17 Lovitura de colt pentru Brazilia. Apararea columbiana este sigura de aceasta data, dar faza continua periculos dupa o recuperare la 20 de m si o centrare in careu a lui Hulkmin 11 Ocazie de gol Columbia. Quadrado suteaza bine din marginea careului, dar Cesar se intinde si respinge in cornermin 6 GOOOL Brazilia Thiago Silva inscrie in urma loviturii de colt cu genunchiul fiind scapat inexplicabil din marcaj de fudasii columbieni.

LIVE TEXT CM Fotbal Brazilia - Columbia 0-0 Spectacol sud-american

Brazilia este considerata drept marea favorita la cucerirea trofeului si are avantajul ca evolueaza in fata propriului public ce o sustine cu frenezie. Columbia a aratat insa forta si o constanta peste toate echipele prezente la turneu. Un duel sud-american cat se poate de interesant.

CM Fotbal Brazilia - Columbia 2-1 (Silva '6, Luiz '69-Rodriguez '80) Sutul fabulos al lui David Luiz califica Brazilia/ Semifinala de foc cu Germania

Brazilia a deschis repede scorul '7) prin Thiago Silva si a dominat categoric prima parte a jocului, dar ocaziile mari au fost impartite, Hulk si Cuadrado ratand bune oportunitati. Columbia a atacat mai mult in repriza secunda, dar a venit sutul fantastic al lui David Luiz '69) din lovitura libera de la mare distanta si brazilienii se gandeau la calificare. Bacca este insa faultat in careu, J. Rodriguez '80) transforma si columbienii pun presiune la poarta lui Cesar. Experienta brazilienilor s-a dovedit insa decisiva, iar Selecao va intalni Germania in semifinale.

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Brazilia-Columbia 1-0, Thiago Silva deschide rapid scorul

Onlinesport transmite, astazi, de la 19:00, LIVE TEXT, primele doua sferturi de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia, dupa cum urmeaza:Franta-Germania 0-1si Brazilia-Columbia 23:00). Apasati aici pentru a urmari minut cu minut desfasurarea in timp real acelor doua partide.

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Brazilia-Columbia 0-0

Onlinesport transmite, astazi, de la 19:00, LIVE TEXT, primele doua sferturi de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia, dupa cum urmeaza:Franta-Germania 0-1si Brazilia-Columbia 23:00). Apasati aici pentru a urmari minut cu minut desfasurarea in timp real acelor doua partide.

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Franta-Germania 0-1 (final), urmeaza Brazilia-Columbia (23:00)

Onlinesport transmite, astazi, de la 19:00, LIVE TEXT, primele doua sferturi de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia, dupa cum urmeaza:Franta-Germania 0-1si Brazilia-Columbia 23:00). Apasati aici pentru a urmari minut cu minut desfasurarea in timp real acelor doua partide.

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Franta-Germania (19:00) si Brazilia-Columbia (23:00)

Onlinesport transmite, astazi, de la 19:00, LIVE TEXT, primele doua sferturi de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia, dupa cum urmeaza:Franta-Germania 19:00) si Brazilia-Columbia 23:00). Apasati aici pentru a urmari minut cu minut desfasurarea in timp real acelor doua partide.

Live Text: Franta- Germania, ora 19, in sferturile Cupei Mondiale

Franta si Germania deschid seria sferturilor de finala de la Cupa Mondiala. Castigatoarea singurului sfert 100% european va juca pentru un loc in finala cu castigatoarea intalnirii Brazilia- Columbia.

LIVE TEXT Belgia - SUA, ora 23.00, in optimile Cupei Mondiale din Brazilia

Belgia joaca, marti seara, de la ora 23. 00, impotriva SUA, in ultimul meci al optimilor de finala de la Mondialul brazilian. Partida, disputata la Salvador, se anunta una dintre cele mai echilibrate din optimile Cupei Mondiale. Meciul este transmis live text pe romanialibera. ro.

LIVE TEXT Halep - Dias 3-1, OPTIMI Wimbledon

Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, marti, de la ora 13. 30, ora Romaniei, in optimile turneului de la Wimbledon, impotriva jucatoarei te tenis Zarina Dias Kazahstan), locul 72 WTA. Meciul este transmis in format live text pe romanialibera. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )