Libnet.ro
UNICEF

09:15

LIVE TEXT: Irina Begu a fost invinsa in Semifinala de la Roma in doua seturi de Serena Williams: 6-4, 6-1

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT: Irina Begu a fost invinsa in Semifinala de la Roma in doua seturi de Serena Williams: 6-4, 6-1

Drumul Irinei Begu in cadrul Internationalelor de la Roma a fost intrerupt in faza Semifinalelor de liderul mondial americanca, Serena Williams care s-a impus la capatul a doua seturi: 6-4, 6-1. Chiar daca a pierdut Begu a avut o evolutie excelenta la prima confruntare din carera cu Serena Williams. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT: Ploaia schimba orele meciurilor la Roma. Irina Begu o intalneste, sambata, pe Serena Williams la Roma. Declaratiile romancei

Irina Begu, locul 35 in clasamentul WTA, va juca, sambata, la Roma, si la simplu, impotriva Serenei Williams, si la dublu, alaturi de Monica Niculescu, impotriva Martinei Hingis si a Saniei Mirza. Romanca a declarat ca este incantata ca o va intalni pe Williams, numarul 1 mondial.

Irina Begu, eliminata de la Roma. Romanca a pierdut in doua seturi in fata Serenei Williams

Irina Begu a fost eliminata in semifinalele truenului de la Roma, dupa ce a pierdut in doua seturi cu liderul mondial, Serena Williams. Romanca a fost invinsa cu scorul de 6-4, 6-1 de cea.

Premiera pentru tenisul romanesc. Irina Begu joaca azi la Roma si la simplu, si la dublu

Irina Begu locul 35 in clasamentul WTA) are parte de o premiera sambata, la Roma. Va juca si la simplu si la dublu impotriva marilor jucatoare ale tenisului modial, informeaza.

Vis spulberat. Irina Begu a fost invinsa de Serena Williams, scor 6-4, 6-1, in semifinalele turneului de la Roma

Irina-Camelia Begu, locul 35 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-1, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, in semiifnalele turneului Premier 5 de la Roma.

Irina Begu si Monica Niculescu, invinse la Roma

Irina Begu si Monica Niculescu au fost infrante, sambata seara,de favoritele Martina Hingis Elvetia) si Sania Mirza India), cu 6-3, 6-4, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma WTA).

Irina Begu continua parcursul senzational de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a confirmat forma buna din ultima vreme si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 610 dolari, joi,.

LIVE WTA Roma: Irina Begu-Daria Kasatkina in optimi (12:00). Begu e creditata cu sansa a doua

Irina Begu joaca impotriva rusoaicei Daria Kasatkina, joi de la 12:00 live text in aceasta pagina, pentru un loc in sferturile de finala la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Irina Begu nu reuseste surpriza cu Serena Williams si se opreste in semifinale la Roma

Irina Begu s-a oprit in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Roma, fiind invinsa in doua seturi de lidera mondiala Serena Williams. Meciul a fost intrerupt de doua ori in primul set, cand Begu a castigat de doua ori pe serviciul adversarei.

Irina Begu o invinge pe Daria Kasatkina pentru un loc in sferturi la Roma

Irina Begu s-a impus in fatarusoaicei Daria Kasatkina, joi de la 12:00 live text in aceasta pagina, intr-un meci din optimile de finalala turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Ce pot sa ii fac? Irina Begu, iritata de jocul Serenei Williams

Irina Begu a fost invinsa de liderul mondial Serena Williams cu 6-4, 6-1, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 610 dolari. Begu 25 ani, 35 WTA) s-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )