Libnet.ro
UNICEF

14:00

LIVE WTA Roma: Irina Begu-Daria Kasatkina in optimi (12:00). Begu e creditata cu sansa a doua

Online Sport Online Sport,
LIVE WTA Roma: Irina Begu-Daria Kasatkina in optimi (12:00). Begu e creditata cu sansa a doua

Irina Begu joaca impotriva rusoaicei Daria Kasatkina, joi de la 12:00 live text in aceasta pagina, pentru un loc in sferturile de finala la turneul WTA Premier 5 de la Roma. continuă pe Online Sport

LIVE WTA Roma: Irina Begu-Victoria Azarenka (12:00) si Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Irina Begu o invinge pe Daria Kasatkina pentru un loc in sferturi la Roma

Irina Begu s-a impus in fatarusoaicei Daria Kasatkina, joi de la 12:00 live text in aceasta pagina, intr-un meci din optimile de finalala turneul WTA Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Irina Begu s-a calificat in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 664 dolari, dupa ce a invins-o luni, in runda inaugurala, pe rusoaica Margarita Gasparian, in doua seturi, 6-3, 6-0.

WTA Roma: Irina Camelia Begu vs Daria Kasatkina 6-1, 6-4/ Begu, in sferturile competitiei de la Foro Italico

Irina Camelia Begu 35 WTA) a practicat si impotriva Dariei Kasatkina 33 WTA) un tenis de mare jucatoare, tabela aratand la un moment dat 6-1, 5-0 pentru sportiva noastra. Din pacate, Irina a avut o cadere poate s-a relaxat putin), iar adversara a venit pana la 5-4 in setul al doilea. La ultima strigare, Begu si-a castigat serviciul si a obtinut biletul pentru sferturile de finala de la Roma turneu din categoria Premier 5). Partida a durat o ora si 26 de minute.

LIVE WTA Roma: Monica Niculescu in primul tur (12:00). E favorita in fata unei columbience din calificari

Urmariti live text in aceasta pagina dupa ora 12:00 meciul pe care Monica Niculescu il sustine in primul tur al turneului WTA Premier 5 de la Roma contra columbiencei Mariana Duque Marino.

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

WTA Roma: Perechea Irina Camelia Begu/ Monica Niculescu, in sferturile probei de dublu

Perechea romana Irina Begu/ Monica Niculescu s-a calificat spectaculos in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma WTA), dotat cu premii totale de 2. 610 dolari, joi, dupa ce a dispus cu 2-6, 7-6 1), 10-8 de cuplul Yung-Jan Chan Taiwan)/Anna-Lena Groenefeld Germania), cap de serie numarul sase, informeaza Agerpres.

WTA Roma: Monica Niculescu eliminata in primul tur de o jucatoare venita din calificari. Si-a facut un obicei din asta

Desi teoretic avea cea mai usoara misiune in primul tur dintre jucatoare noastre la turneul WTA Premier 5 de la Roma, Monica Niculescu a parasit competitia din capitala Italiei invinsa in doua seturi de o jucatoare ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor. Pentru Niculescu este a doua eliminare consecutiva suferita in primul tur, dupa cea de la Madrid in fata americancei Louisa Chirco, de asemenea venita din calificari.

Irina Begu isi continua parcursul excelent de la Roma. Romanca s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o pe Daria Kasatkina

Irina Begu continua parcursul excelent din cadrul turneului italian, dupa ce a trecut in doua seturi de Daria Kasatkina. Irina Begu s-a calificat in sferturile turneului de la Roma dupa ce a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )