Libnet.ro
UNICEF

22:30

Live Text Miami 2015. Halep - Vaidisova: vineri seara. Primul pas spre o semifinala cu Williams

România Liberă România Liberă,
Live Text Miami 2015. Halep - Vaidisova: vineri seara. Primul pas spre o semifinala cu Williams

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, va debuta, vineri seara, in turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, acolo unde o va intalni pe Nicole Vaidisova Cehia), beneficiara unui wild-card. Este primul pas pen . continuă pe România Liberă

Miami 2015: Simona Halep, laudata de trei mari rivale. Toate se tem de ea!

Simona Halep va incepe turneul de la Miami 2015 ca lider al cursei spre Turneul Campioanelor. Romanca este vazuta drept una dintre marile favorite ale turneului chiar si de catre marile sale rivale, mai ales dupa succesul sau de la Indian Wells.

Miami 2015: Simona Halep, laudata de trei mari rivale. Toate se tem de ea

Simona Halep va incepe turneul de la Miami 2015 ca lider al cursei spre Turneul Campioanelor. Romanca este vazuta drept una dintre marile favorite ale turneului chiar si de catre marile sale rivale, mai ales dupa succesul sau de la Indian Wells.

Miami 2015 TOP: Cele mai bune sportive romance din istoria turneului. Halep doar pe locul 5

Miami 2015 este al doilea turneu major al anului, de categorie Premier Mandatory, care a strans totodata mai multe prezente romanesti la fileu, de-a lungul celor 30 de editii care au avut loc pana acum.

Miami 2015. Williams, inainte de meciul cu Niculescu: Voi da totul si voi vedea ce va iesi

Serena Williams, liderul mondial WTA, a spus inaintea primului sai meci de la Miami 2015, pe care il va disputa impotriva Monicai Niculescu, ca este apta de joc, dupa ce, in urma cu o saptamana, a abandonat la Indian Wells din cauza unei accidentari.

FOTO Miami 2015: Simona Halep si-a aflat posibilele adversare. Din nou Jankovic

Dupa castigarea Indian Wells, pentru Simona Halep, urmeaza turneul de la Miami, tot de categorie Premier Mandatory. Miami ar putea fi o noua borna in cariera deja impresionanta a celei mai bune romance din istoria tenisului.

VIDEO. Sarapova: Simona Halep, greu de invins. Reactia rusoaicei inaintea debutului la Miami 2015

Maria Sarapova, cap de serie numarul 2, care debuteaza, joi, in cadrul turneului Premier Mandatory de la Miami, are ca obiectiv, in acest turneu, finala. Rusoaica a spus, despre Simona Halep, a treia favorita, ca este greu de invins.

WTA Miami: Simona Halep, posibil duel cu Serena Williams in semifinale

Simona Halep va participa la turneul WTA de la Miami, competitie unde este cap de serie numarul trei. Conform tragerii la sorti, Simona se afla pe aceeasi parte de tablou cu Serena Williams, jucatoare pe care ar putea sa o intalneasca in semifinale. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Miami 2015: Sarapova, mereu in umbra Serenei Williams. Nestemata lipsa dintr-o colectie impresionanta de titluri

Maria Sarapova, a doua favorita a turneului Premier Mandatory de la Miami, are un parcurs impresionant in cele sase editii ale acestui turneu, la care a luat parte. Rusoaica debuteaza, joi, la Miami, singurul titlu de top care ii lipseste din palmares.

Miami 2015: Niculescu si Williams, din nou adversare. Ce s-a schimbat dupa Indian Wells

Turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami are parte de reeditarea unuia dintre cele mai puternice meciuri de la Indian Wells. Liderul mondial Serena Williams nu a scapat de Monica Niculescu nici la Miami, cele doua urmand sa se confru .

Irina Begu debuteaza la Miami 2015. Singura romanca din programul zilei

Irina-Camelia Begu, 35 WTA si cap de serie 31, debuteaza, joi, de la ora 17. 00 ora Romaniei), la turneul Premier Mandatory de la Miami. Romanca o va intalni pe Tereza Smitkova, din Cehia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )