Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Text Mihaela Buzarnescu vs Madison Keys 1-6, 1-4

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Mihaela Buzarnescu vs Madison Keys 1-6, 1-4

Mihaela Buzarnescu 33 WTA) se afla in fata unui nou test dificil la Roland Garros, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe americanca Madison Keys favorita 13), finalista la editia de anul trecut a US Open. Partida care poate aduce calificarea in sferturi pentru Mihaela va avea loc pe arena Philippe-Chatrier, de la ora 12:00, putand fi urmarita in direct pe Eurosport 2 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu - Madison Keys in optimi la Roland Garros

Urmariti duminica de la ora 12:00 meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Madison Keys, partida din optimile de finala la Roland Garros. Apasati aici pentru live video .

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu - Madison Keys in optimi la Roland Garros (12:00)

Urmariti duminica de la ora 12:00 meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Madison Keys, partida din optimile de finala la Roland Garros.

LIVE Text Mihaela Buzarnescu vs Madison Keys (de la ora 12:00)

Mihaela Buzarnescu 33 WTA) se afla in fata unui nou test dificil la Roland Garros, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe americanca Madison Keys favorita 13), finalista la editia de anul trecut a US Open. Partida care poate aduce calificarea in sferturi pentru Mihaela va avea loc pe arena Philippe-Chatrier, de la ora 12:00, putand fi urmarita in direct pe Eurosport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )