Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT. Traian Basescu sustine o declaratie de presa ora 17.30. ...

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Traian Basescu sustine o declaratie de presa ora 17.30. ...

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 17. 30, la Palatul Cotroceni. In curs de actualizare. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Traian Basescu: Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria.

Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o declaratie de presa pe tema intrarii in custodia politiei romane a lui Omar Hayssam, dar si pe tema discutiei purtate cu Troica creditorilor internationali Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana si Fondul Monetar International). Romania Libera va prezinta principalele declaratii: - Am cerut delegatiei FMI, Uniunii Europene si Bancii Mondiale sa mareasca fondul de garantii pe care il poate acorda Guvernul pentru sprijinirea sau relansarea .

LIVE TEXT Traian Basescu la Chisinau: N-am vazut moldoveni cu ochii oblici, ce sa caute in Uniunea Eurasiatica?

Traian Basescu a calificat socanta propunerea premierului moldovean Iurie Leanca adresata premierului Victor Ponta pentru scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Raspunsul nostru, insa nu poate fi decat ca il marim numarul de burse - n. red. ), dand o sansa acestor tineri sa invete in Romania si apoi sa lucreze in Republica Moldova, fiindca Romania are niste obligatii morale fata de generatia tanara, a adaugat Basescu intr-un interviu pentru Romania Libera in preziua vizitei sale la Chisinau. Ora 12:00: Conferinta de presa comuna Traian Basescu - Iurie Leanca s-a incheiat. Seful statului roman urmeaza sa fie primit de presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman. Ora 11:53: Basescu: Vladimir Voronin a uitat ca are parinti in Romania. Ora 11:51: Basescu: 6. 000 de burse pentru tineri moldoveni in Romania, in 2014. Ora 11:38: Basescu, conferinta de presa la Chisinau: Republica Moldova nu are alta alternativa decat cea europeanaUrmareste LIVE TEXT cele mai importante momente ale vizitei la ChisinauCiteste aici o ANALIZA LIVE marca CRPE despre vizita la Chisinau.

LIVE TEXT Traian Basescu la Chisinau: N-am vazut moldoveni cu ochii oblici, ce sa caute in Uniunea Eurasiatica? / Pentru mine a fost socant ca premierul Iurie Leanca i-a cerut lui Victor Ponta sa reduca numarul de burse pentru studentii din Republica Mol

Traian Basescu a calificat socanta propunerea premierului moldovean Iurie Leanca adresata premierului Victor Ponta pentru scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Raspunsul nostru, insa nu poate fi decat ca il marim numarul de burse - n. red. ), dand o sansa acestor tineri sa invete in Romania si apoi sa lucreze in Republica Moldova, fiindca Romania are niste obligatii morale fata de generatia tanara, a adaugat Basescu intr-un interviu pentru Romania Libera in preziua vizitei sale la Chisinau. Ora 10:42: Traian Basescu a fost intampinat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la resedinta de stat de la Chisinau. Cei doi sefi de stat s-au imbratisat, pupat si tinut de mana. Ora 10:20: Traian Basescu, intampinat atat de sustinatori, cat si de protestatari la resedinta omologului sau moldovean, Nicolae Timofti. La un capat al strazii unde se afla resedinta de stat au venit sustinatori ai presedintelui care ii scandau numele, strigau 'Unirea!' si fluturau steagul Romaniei. La celalalt capat al strazii cativa protestatari scandau 'Jos unirea!'.

Traian Basescu face declaratii de presa, de la ora 17.30

Presedintele Traian Basescu va sustine, de la ora 17:30, o conferinta de presa, imediat dupa intalnirea cu membrii delegatiei FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale.

LIVE TEXT Victor Ponta, invitat la Digi 24 de la ora 22.00

Premierul Victor Ponta va fi invitatul lui Luca Niculescu la emisiunea Impartial, joi seara, de la ora 22. 00 po.

Traian Basescu, declaratii de presa, la ora 17.30

Presedintele Traian Basescu va sustine vineri declaratii de presa, la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 17. 30, in ziua in care Administratia Prezidentiala a anuntat aducerea in tara a lui Omar Hayssam.

LIVE TEXT Victor Ponta: Am ezitat mult inainte sa-l numesc pe Fenechiu la Transporturi

Premierul Victor Ponta va fi invitatul lui Luca Niculescu la emisiunea Impartial, joi seara, de la ora 22. 00 po.

LIVE TEXT / VIDEO Traian Basescu la Chisinau: N-am vazut moldoveni cu ochii oblici, ce sa caute in Uniunea Eurasiatica?

Traian Basescu a calificat socanta propunerea premierului moldovean Iurie Leanca adresata premierului Victor Ponta pentru scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Raspunsul nostru, insa nu poate fi decat ca il marim numarul de burse - n. red. ), dand o sansa acestor tineri sa invete in Romania si apoi sa lucreze in Republica Moldova, fiindca Romania are niste obligatii morale fata de generatia tanara, a adaugat Basescu intr-un interviu pentru Romania Libera in preziua vizitei sale la Chisinau. Ora 12:45: Republica Moldova si Romania vor construi noi poduri peste Prut, raul care desparte cele doua state. Decizia a fost luata de liderii celor doua state, in cadrul intrevederii tete-a-tete avuta astazi la Chisinau. Ora 12:20: Eliberarea permiselor de mic trafic la frontiera romano-moldoveana se va relua intr-o luna, a anuntat Traian Basescu. Ora 12:00: Conferinta de presa comuna Traian Basescu - Iurie Leanca s-a incheiat. Seful statului roman urmeaza sa fie primit de presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman. Ora 11:53: Basescu: Vladimir Voronin a uitat ca are parinti in Romania. Ora 11:51: Basescu: 6. 000 de burse pentru tineri moldoveni in Romania, in 2014. Ora 11:38: Basescu, conferinta de presa la Chisinau: Republica Moldova nu are alta alternativa decat cea europeanaUrmareste LIVE TEXT cele mai importante momente ale vizitei la ChisinauCiteste aici o ANALIZA LIVE marca CRPE despre vizita la Chisinau.

Traian Basescu, intrebat de unde a fost luat Hayssam: Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?

Nu confirm, repet, nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria. Nu confirm ca a fost repatriat cu un avion al Armatei. Nu confirm ca a fost repatriat in baza unui acord de extradare, a declarat vineri presedintele Traian Basescu. Seful statului a tinut sa clarifice trimiterea comunicatului de catre Presedintie, aratand ca era vorba de readucera in tara a unui condamnat pentru terorism, iar terorismul e un atribut primordial al CSAT, presedintele CSAT fiind presedintele Romaniei. Basescu a subliniat ca in comunicatul de presa trimis de Presedintie se vorbeste despre multumiri aduse ofiterilor implicati si institutiilor de siguranta nationala implicate, si atat, adaugand ca aducerea lui Omar Hayssam a fost un efort al unui colectiv foarte mic de oameni care de circa cinci ani se ocupa de acest proces de aducere a acestuia in tara. In finalul declaratiei de presa, intrebat de unde a fost preluat Omar Hayssam, Basescu a raspuns: Aici e cheia, cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

VIDEO Traian Basescu, intrebat din ce tara a fost adus Hayssam: Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?

Presedintele Traian Basescu a lasat sa se inteleaga, vineri seara, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania in urma unei operatiuni neautorizate pe teritoriul altui stat. In urma unei declaratii de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a permis cateva intrebari, la insistentele ziaristilor. El a fost intrebat din ce tara a fost adus Omar Hayssam in tara noastra. Aici e cheia. Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?, a raspuns seful statului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )