Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT / VIDEO / FOTO Viktor Ianukovici a declarat armistitiu si reluarea discutiilor cu opozitia in urma violentelor fara precedent, care au ucis cel putin 26 de persoane/ UE si SUA iau in considerare sanctiuni

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT / VIDEO / FOTO Viktor Ianukovici a declarat armistitiu si reluarea discutiilor cu opozitia in urma violentelor fara precedent, care au ucis cel putin 26 de persoane/ UE si SUA iau in considerare sanctiuni

Fortele de ordine din Ucraina au lansat un nou atac miercuri dimineata impotriva demonstrantilor care ocupa de trei luni piata centrala din Kiev. Politia a inaintat si a ocupat pozitii in jurul monumentului care se afla in mijlocul pietei Maidan, la putin timp dupa ora 04. 00 GMT), dupa o ploaie de grenade lacrimogene asurzitoare. Bilantul victimelor, potrivit oficialilor: cel putin 26 de morti - 14 protestatari, 10 politisti si un jurnalist. HARTA PROTESTELOR din toata Ucraina: Cine controleaza regiunile si unde se inregistreaza conflicte-------------------UPDATE 23. 45Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a declarat armistitiu si reluarea discutiilor cu opozitia in urma violentelor fara precedent, care au ucis cel putin 26 de persoane. continuă pe Hotnews

VIDEO / FOTO Viktor Ianukovici a declarat armistitiu si reluarea discutiilor cu opozitia in urma violentelor fara precedent, care au ucis cel putin 26 de persoane/ UE si SUA iau in considerare sanctiuni

Fortele de ordine din Ucraina au lansat un nou atac miercuri dimineata impotriva demonstrantilor care ocupa de trei luni piata centrala din Kiev. Politia a inaintat si a ocupat pozitii in jurul monumentului care se afla in mijlocul pietei Maidan, la putin timp dupa ora 04. 00 GMT), dupa o ploaie de grenade lacrimogene asurzitoare. Bilantul victimelor, potrivit oficialilor: cel putin 26 de morti - 14 protestatari, 10 politisti si un jurnalist. HARTA PROTESTELOR din toata Ucraina: Cine controleaza regiunile si unde se inregistreaza conflicte-------------------UPDATE 01:30 Miscarea EuroMaidan SOS a publicat o lista cu 50 de persoane care au disparut incepand de marti si nu au fost gasite pana miercuri seara, relateaza UNIAN. 45Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a declarat armistitiu si reluarea discutiilor cu opozitia in urma violentelor fara precedent.

Baie de sange la Kiev. Viktor Ianukovici anunta un armistitiu si reluarea negocierilor cu ...

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat miercuri un armistitiu si reluarea negocierilor cu opozitia. Dupa o reuniune intre presedintele ucrainean si trei lideri din cadrul opozitiei, partile au anuntat un armistitiu si reluarea negocierilor pentru a opri baia de sange si pentru a stabiliza situatia, a anuntat Presedintia Ucrainei intr-un comunicat. 26 de morti, sute de raniti. Scene de razboi fara precedent in ultimele decenii intr-o capitala europeana, cladiri publice si .

Ucraina: Manifestantii ataca sediul partidului lui Viktor Ianukovici

Manifestantii ucraineni au asediat, marti, sediul Partidului Regiunilor al presedintelui Viktor Ianukovici. Dupa ce au aruncat cu pietre si cokteiluri Molotov, circa 200 si 300 de manifestanti au preluat.

David Cameron ii cere lui Viktor Ianukovici sa retraga fortele paramilitare din Kiev

Premierul Marii Britanii, David Cameron, i-a cerut presedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa retraga fortele paramilitare de pe strazile din Kiev, denuntand violentele inacceptabile ale ambelor parti.

Proteste Ucraina. Viktor Ianukovici l-a demis pe seful Statului Major, dupa sporirea atributiilor armatei

UPDATE:Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, l-a demis, miercuri seara, pe seful Statului Major al armatei, dupa ce Ministerul Apararii a anuntat extinderea atributiilor militarilor in operatiunile.

Crin Antonescu, apel la Viktor Ianukovici sa inceteze reprimarea sangeroasa a manifestantilor

Crin Antonescu face apel, in numele Senatului Romaniei, la presedintele ucreainean Viktor Ianukovici, pentru incetarea imediata a reprimarii sangeroase a manifestantilor, potrivit unui comunicat remis.

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici decreteaza joi zi de doliu national

Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, a decretat joi zi de doliu national in Ucraina, in urma protestelor violente din ultimele 24 de ore, relateaza AFP.

Ucraina: Viktor Ianukovici sfideaza protestatarii. Liderii international iau in considerare aplicarea de sanctiuni

Intr-un discurs rostit miercuri dimineata, contestatul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici i-a invinovatit pe liderii opozitiei pentru violentele din tara, care persista de mai bine de trei luni. Oficialii internationali si-au exprimat ingrijorarea fata de problema ucraineana, cerand instaurarea urgenta a pacii, dupa ce ziua de marti a fost consemnata drept cea mai sangeroasa de cand fosta republica sovietica si-a castigat independenta.

Traian Basescu, apel catre Viktor Ianukovici

Pre and sedintele Traian Basescu a facut un apel catre omologul sau ucrainean, Viktor Ianukovici, pentru a nu recurge la for and ta and si sa nu ordone reprimarea protestatrilor, potrivit unui comunicat al Administra and tiei Preziden and tiale.

Statele Unite cer Administratiei Viktor Ianukovici sa inceteze violentele contra manifestantilor

Administratia Barack Obama a indemnat regimul Viktor Ianukovici sa inceteze violentele impotriva manifestantilor proeuropeni, in contextul in care autoritatile ucrainene pregatesc o interventie in forta,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )