Libnet.ro
UNICEF

12:00

LIVE Tribunalul Bucuresti anunta astazi verdictul in cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali. Declaratie macabra in sala de judecata

Online Sport Online Sport,
LIVE Tribunalul Bucuresti anunta astazi verdictul in cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali. Declaratie macabra in sala de judecata

Verdictul in cazul contopirii pedepselor dosar 20827/3/2013) primite de Gigi Becali in Dosarul Sechestrarii, Dosarul Terenurilor si Dosarul Valiza se va anunta astazi, pe 27 iunie, fiind amanat in 19 iunie din cauza incompetentei avocatilor. Becali ar putea executa inca o suplimentare de pedeapsa, in functie de individualizarea pedepsei, de modul in care judecatorii vor considera cea mai importanta pedeapsa dintre cele primite de Becali pana acum in procese. Verdictul in cazul contoporii pedepselor primite in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN, Dosarul Valiza si cel al Sechestrarii se va anunta pe 27 iunie. - See more at: http://www. onlinesport. ro/fotbal/liga-1/steaua/live-becali-afla-miercuri-daca-va-fi-eliberat-temporar-nid-98893/sthash. bsXj0b9W. dpuf . continuă pe Online Sport

LIVE Tribunalul Bucuresti anunta astazi verdictul in cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali. Procurorii cer un an suplimentar

Verdictul in cazul contopirii pedepselor dosar 20827/3/2013) primite de Gigi Becali in Dosarul Sechestrarii, Dosarul Terenurilor si Dosarul Valiza se va anunta astazi, pe 27 iunie, fiind amanat in 19 iunie din cauza incompetentei avocatilor. Becali ar putea executa inca o suplimentare de pedeapsa, in functie de individualizarea pedepsei, de modul in care judecatorii vor considera cea mai importanta pedeapsa dintre cele primite de Becali pana acum in procese. Verdictul in cazul contoporii pedepselor primite in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN, Dosarul Valiza si cel al Sechestrarii se va anunta pe 27 iunie. - See more at: http://www. onlinesport. ro/fotbal/liga-1/steaua/live-becali-afla-miercuri-daca-va-fi-eliberat-temporar-nid-98893/sthash. bsXj0b9W. dpuf .

LIVE Tribunalul Bucuresti anunta astazi verdictul in cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali

Verdictul in cazul contopirii pedepselor primite de Gigi Becali in Dosarul Sechestrarii, Dosarul Terenurilor si Dosarul Valiza se va anunta astazi, pe 27 iunie, fiind amanata in 18 iunie din cauza incompetentei avocatilor. Becali ar putea executa inca o suplimentare de pedeapsa, in functie de individualizarea pedepsei, de modul in care judecatorii vor considera cea mai importanta pedeapsa dintre cele primite de Becali pana acum in procese. Verdictul in cazul contoporii pedepselor primite in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN, Dosarul Valiza si cel al Sechestrarii se va anunta pe 27 iunie. - See more at: http://www. onlinesport. ro/fotbal/liga-1/steaua/live-becali-afla-miercuri-daca-va-fi-eliberat-temporar-nid-98893/sthash. bsXj0b9W. dpuf .

Gigi Becali a primit sase luni de inchisoare in plus

Verdictul in cazul contopirii pedepselor dosar 20827/3/2013) primite de Gigi Becali in Dosarul Sechestrarii, Dosarul Terenurilor si Dosarul Valiza s-a anuntat joi, pe 27 iunie. Becali va executa o pedeapsa suplimentara de sase luni, desi putea primi si doi ani. Verdictul in cazul contoporii pedepselor primite in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN, Dosarul Valiza si cel al Sechestrarii se va anunta pe 27 iunie. - See more at: http://www. onlinesport. ro/fotbal/liga-1/steaua/live-becali-afla-miercuri-daca-va-fi-eliberat-temporar-nid-98893/sthash. bsXj0b9W. dpuf .

Tribunalul Bucuresti va hotari astazi iesirea din insolventa a Hidroelectrica

Tribunalul Bucuresti decide astazi iesirea din insolventa a Hidroelectrica. Compania are datorii de 3,6 miliarde de lei, la care se adauga aproximativ 700 milioane de lei, bani care trebuie platiti creditorilor.

Tribunalul Bucuresti va discuta cererea lui Becali privind contopirea pedepselor

Tribunalul Bucuresti va discuta, astazi, cererea lui Gigi Becali privind contopirea celor trei pedepse cu inchisoare, potrivit surselor de presa.

Gigi Becali a primit inca sase luni de inchisoare. Pedeapsa a fost marita de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a decis, joi, dupa ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, sa ii aplice acestuia un spor de sase luni de inchisoare. Finantatorul Stelei are astfel o condamnare de trei.

Tribunalul Bucuresti: Ultimul termen al dosarului privatizarea ICA - Dan Voiculescu, pe 29 august

Magistratii Tribunalului Bucuresti au anuntat joi ca pe 29 august va fi ultimul termen al dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare si le-au pus in vedere avocatilor sa pregateasca pledoariile finale pentru acea data, potrivit Agerpres. Tribunalul Bucuresti l-a audiat joi pe inculpatul din acest dosar, Nicolae Vlad Savulescu, fost director al Directiei Privatizare din cadrul Agentiei Domeniilor Statului in perioada 2002-2005.

Tribunalul Bucuresti a confirmat iesirea din insolventa a companiei Hidroelectrica

Hidroelectrica a iesit din insolventa. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti, dar poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel. Hidroelectroca are datorii de 3,6 miliarde de lei, la care se adauga.

Magistratii judeca joi un nou termen in dosarul ICA. Dan Voiculescu a ajuns si el la Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti judeca joi un nou termen al procesului in care Dan Voiculescu este acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Prejudiciul stabilit de Directia Nationala Anticoruptie DNA) in acest caz se ridica la 60 de milioane de euro.

Tribunalul Bucuresti va discuta cererea lui Becali privind contopirea pedepselor

Update 18:16 Gigi Becali mai primeste 6 luni de inchisoare in plus Tribunalul Bucuresti a decis, joi, dupa ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, sa ii aplice acestuia un spor de sase luni de inchisoare, finantatorul Stelei avand astfel o condamnare de trei ani si jumatate de detentie, informeaza Realitatea. net.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )