Libnet.ro
UNICEF

08:30

LIVE VIDEO Concertul de deschidere a Festivalului George Enescu sustinut de Orchestra Romana de Tineret, in direct pe adevarul.ro, de la ora 19.30

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Concertul de deschidere a Festivalului George Enescu sustinut de Orchestra Romana de Tineret, in direct pe adevarul.ro, de la ora 19.30

In prima zi a editie din 2015 a Festivalului George Enescu, melomanii au ocazia sa asculte Rapsodia I de George Enescu si Carmina Burana, in cadrul concertului de deschidere sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta dirijorului Kristjan Jarvi, si violonista Sarah Chang, impreuna cu Corul Filarmonicii George Enescu, la Sala Palatului. Puteti urmari intregul concert live pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Press Pass, cartea care dezvaluie lumea mai putin cunoscuta a Festivalului George Enescu (FRAGMENT)

Adevarul va prezinta, in avanpremiera, un fragment din volumul semnat Marius Constantinescu, Press Pass. Interviuri si insemnari de jurnal de la Festivalul International George Enescu, o carte care va fi lansata pe 7 septembriela Libraria Humanitas Kretzulescu, de la ora 18.

Prestigiul Festivalului George Enescu

Pe afisele festivalului sunt inscrise alte partituri de mare rezistenta, prezentate pentru prima oara la Bucuresti: operele Wozzeck de Alban Berg, intoarcerea lui Ulisse in patrie si incoronarea Popeei de Monteverdi, Catone in Utica de Leonardo Vinci si Elektra de Richard Strauss.

LIVE VIDEO Corul National Madrigal dirijat de Anna Ungureanu, in direct pe adevarul.ro, de la ora 22.30

In prima seara a editiei din 2015 a Festivalului George Enescu, melomanii au ocazia sa asculte Corul National Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, pe scena Ateneului Roman. Puteti urmari intregul concert live pe adevarul. ro.

Daniel Schmutzhard il inlocuieste pe Levente Molnar in spectacolul care deschide Festivalul George Enescu

Baritonul Daniel Schmutzhard il inlocuieste pe Levente Molnar in distributia Carmina Burana, de Carl Orff, care va fi interpretata, duminica, in cadrul concertului de deschidere a Festivalului George Enescu.

Presedintele Iohannis, huiduit la deschiderea Festivalului International George Enescu: Oamenii i-au reprosat ca petrece mai mult timp in concediu decat la serviciu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohnnis a fost intampinat la Festivalul International George Enescu cu fluieraturi si huiduieli, informeaza B1 TV. Seful statului a venit impreuna cu sotia sa la evenimentul de la Sala.

S-a dat startul la Festivalul George Enescu. Klaus Iohannis si sotia lui, printre invitatii de la deschidere

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis va participa, duminica, la deschiderea Festivalului International George Enescu

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, duminica seara, la deschiderea Festivalului International George Enescu, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiala, citat de Mediafax. De la ora 19:30,.

Festivalul International George Enescu a fost deschis ieri

Deschiderea Festivalului International George Enescu 2015 a fost marcata ieri, printr-o conversatie cu artisti, organizatori, parteneri si media, despre editia din acest an si despre contributia acestui eveniment major la promovarea operei enesciene, in cultura romaneasca si in cultura lumii, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Festivalul George Enescu a inceput. Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, printre invitati

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa.

Ce inseamna Festivalul George Enescu pentru Bucuresti: turisti straini cu venituri ridicate, care cheltuiesc 200 euro pe zi

Festivalul George Enescu a reusit sa puna Bucurestiul pe lista destinatiilor de vacante culturale, iar acum atrage turisti straini cu venituri mari, dispusi sa cheltuiasca pana la 200 de euro pe zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )