Libnet.ro
UNICEF

15:15

LIVETEXT Australian Open: Drumul spre titlu incepe aici! Simona Halep - Shuai Zhang, in primul tur la Melbourne

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Australian Open: Drumul spre titlu incepe aici! Simona Halep - Shuai Zhang, in primul tur la Melbourne

Australian Open: Simona Halep incepe drumul spre primul Grand Slam al carierei cu o partida de incalzire, contra chinezoaicei Shuai Zhang. continuă pe Adevărul

Australian Open: atentie, Simona! Posibila adversara din turul al doilea e in mare forma, a spulberat-o pe Bouchard

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, incepe luni si va fi transmis in direct pe EuroSport. Simona Halep are, in principiu, un traseu favorabil spre fazele finale, dar trebuie sa fie extrem de atenta si la inceput.

Simona Halep, un pariu sigur in primul tur la Australian Open

Simona Halep va incepe marti la Australian Open cu o chinezoaica in fata careia nu are voie sa piarda.

Australian Open: Debut in forta - Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi

In acesta noapte va incepe Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dupa mai multe saptamani de pauza, tenisul spectacol revine in forta la Melbourne. Inca din prima zi de intreceri vom avea nume mari care vor sustine reprezentatii pe arenele din Melbourne Park. Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi a competitiei de la Antipozi.

Australian Open 2016: Simona Halep, avertisment pentru Serena Williams: La 34 de ani nu mai e ca la 25. Romanca stie cum o poate invinge pe americanca

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, competitie pe care o incepe din postura de favorita numarul 2, dupa Serena Williams.

Cum a comentat Ilie Nastase eliminarea suferita de Simona Halep la Australian Open

Ilie Nastase, primul lider mondial in tenisul profesionist masculin, a declarat ca infrangerea pe care a suferit-o Simona Halep la Australian Open nu este nici socanta si nici rusinoasa.

Simona Halep isi ia adio de la Australian Open dupa primul tur. O elimina o chinezoaica fara victorie pana acum intr-un Grand Slam

Simona Halep a fost eliminata, marti, in primul tur la Australian Open de Shuai Zhang, o jucatoare ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor si care nu mai castigase pana acum niciun meci intr-un turneu de Mare Slem in cele 14 tentative de pana acum.

Irina Begu iese din primul tur la Australian Open si pierde puncte importante

Desemnata cap de serie numarul 29 la editia din acest an a Australian Open, jucatoarea Irina Begu a parasit competitia de simplu inca din primul tur.

Rafael Nadal eliminat in primul tur la Australian Open

Fostul campion Rafael Nadal a suferit o eliminare soc, marti dimineata, in primul tur la Australian Open.

Alexandra Dulgheru trece in premiera de primul tur la Australian Open

Dupa patru prezente pe tabloul principal in care nu a reusit sa depaseasca runda inaugurala, Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, pentru prima data in cariera in turul secund la Australian Open.

LIVE Simona Halep debuteaza marti dimineata Australian Open (10:00)

Simona Halep, a doua favorita a turneului feminin de la Australian Open, va debuta in competitia de la Antipozi marti dimineata sesiunea de seara la Melbourne).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )