Libnet.ro
UNICEF

10:30

LIVETEXT Steaua - Rapid, cel mai atractiv meci din prima etapa a returului din Liga I. Echipele de start

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Steaua - Rapid, cel mai atractiv meci din prima etapa a returului din Liga I. Echipele de start

Steaua si Rapid vor disputa cel dintai meci al lor din returul Ligii I, partida fiind programata duminica, incepand cu 20. 30 si disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Dosar de politician: Cum s-a imbogatit cel mai mare afacerist din Ialomita, Stefan Poienaru, cu ajutorul baronului PSD Silvian Ciuperca (VIDEO)

Judetul Ialomita a fost lovit puternic de procurorii DNA. in doua zile succesive, seful judetului Ialomita, baronul Silvian Ciuperca, dar si cel mai bogat afacerist din judet, Stefan Poienaru, au fost pusi.

VIDEO: Gionee S7 este cel mai subtire smartphone din lume. Are doar 4,6 mm grosime

Daca in urma cu o luna titlul de cel mai subtire smartphone din lume il avea modelul Coolpad IVVI, cxse ffg .

LIVETEXT Steaua - Rapid: 0-0. Tribune pline, peluze aproape goale

Steaua si Rapid vor disputa cel dintai meci al lor din returul Ligii I, partida fiind programata duminica, incepand cu 20. 30 si disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Acesta este cel mai REZISTENT material din natura. E la fel de dur ca o vesta antiglont

O vietate care pare neinsemnata are o caracteristica extrem de speciala. Dupa ce o studiat-o, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca dintii acesteia sunt facuti dintr-un material care are o duritate.

Steaua - Rapid: 0-1. Campioana Romaniei, invinsa de penultima clasata, intr-un meci cu tribune pline si peluze aproape goale

Steaua a pierdut meciul cu Rapid, disputat duminica, in Ghencea si incheiat cu 1-0 in favoarea oaspetilor. Unicul gol al meciului i-a purtat semnatura lui Marcel Gecov.

Box: Meciul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, pe 2 mai la Las Vegas: Va fi cel mai mare eveniment din istoria sportului

Americanul Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao in 2 mai, la MGM Grand Arena din Las Vegas, anunta BBC, citat de Mediafax.

Subiectele Zilei: Milionarul care dadea mita directorilor din CFR ne saluta de pe plajele din Brazilia; Cum s-a construit Transfagarasanul, cel mai frumos drum din lume si moftul anti-URSS al lui Ceausescu; Legea amnistiei fiscale a mamelor, ignorata de

Minerii au iesit in strada la Targu Jiu: Plagiatorul sfideaza poporul. 000 de mineri de la Complexul Energetic Oltenia au iesit in strada pentru a patra. Cum a ajuns forta de elita a NATO sa aiba cozi de matura in loc de mitraliere. Reactia Rusiei a venit imediat. Nici vestita armata germana.

Cel mai mare traficant de cocaina din Bihor, condamnat definitiv la inchisoare

Decizie definitiva in dosarul dosartul gruparii coordonate de Valeriu Popa, fost Flonta, cel mai mare traficant de cocaina din Bihor.

Un tanar de 29 de ani a murit in piscina UBB Cluj, cel mai probabil in urma unui stop cardiac

Un tanar de 29 de ani a murit, sambata, in timp ce inota in Complexul de natatie Universitas al Universitatii Babes - Bolyai UBB) din Cluj-Napoca. Cel mai probabil, acesta a murit in urma unui stop.

Bogdan Dragoi: Proiectul de Cod Fiscal - cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie

Fostul consilier prezidential Bogdan Dragoi considera ca proiectul de Cod Fiscal, lansat in dezbatere de Ministerul Finantelor, este cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )