Libnet.ro
UNICEF

09:16

Liviu Dragnea, adevarul despre legea salarizarii unitare

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, adevarul despre legea salarizarii unitare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Craiova, ca a facut Legea salarizarii unitare cu Lia Olguta Vasilescu si un alt oltean, Darius Valcov, fost ministru de Finante,. continuă pe Antena3

Am facut Legea salarizarii cu Olguta Vasilescu si cu un alt oltean, Darius Valcov

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat in aceasta seara, la Craiova, ca a facut Legea salarizarii unitare impreuna cu Lia Olguta Vasilescu si un alt oltean, Darius Valcov, fost ministru de Finante, sustinand ca legea pune in practica ceea ce partidul spunea in campania electorala.

Raluca Turcan, acuzatii la adresa PSD in privinta legii salarizarii unitare. Varianta PSD este o mare pacaleala

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, ca PSD ar trebui sa rescrie legea salarizarii unitare, motivand ca acest proiect are grave carente si este.

Turcan: Legea salarizarii in varianta PSD este o mare pacaleala. PNL va veni cu propriul proiect de lege

Legea salarizarii unitare in varianta PSD este o mare pacaleala, un proiect cu grave carente si nesustenabil, a declarat Raluca Turcan, presedinte interimar al PNL. Aceasta a solicitat PSD-ului sa.

Liviu Dragnea: Nu voi da drumul la Legea gratierii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa CEx-ul partidului, ca nu va da drumul Legii gratierii, pentru ca nu stie daca aceasta lege rezolva problemele si, in plus, aceasta tema nu s-a.

Cu ce promisiuni devenite realitate se lauda Liviu Dragnea: rosiile romanesti ajunse in piete

Presedintele PSD Liviu Dragnea nu ezita sa se laude cu promisiunile din campania electorala pe care le respecta. De aceasta data, Dragnea anunta ca rosiile romanesti subventionate au ajuns in piete.

Service-urile independente: Liviu Dragnea este singura persoana care poate rezolva criza RCA

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI) i-a trimis in aceasta dimineata o scrisoare deschisa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustinand ca el este singura persoana cu autoritate care poate rezolva problemele din piata asigurarilor auto obligatorii RCA.

Liviu Dragnea, despre legea gratierii: Trebuie sa ne gandim serios daca este oportuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca social-democratii trebuie sa se gandeasca serios daca Legea gratierii mai este.

Serban Nicolae: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea despre legea gratierii. A avut o singura pretentie, sa excludem orice fel de texte care ar putea fi interpretate ca fiind favorabile lui

Presedintele Comisiei Juridice, Serban Nicolae, a comentat, intr-o interventie la Antena 3, motivele pentru care se amana comisia de ancheta a alegerilor din 2009, precum si razgandirea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a conduce aceasta comisie. Totodata, Nicolae a spus ca nu a avut niciodata discutii explicite cu Dragnea despre gratierea faptelor de coruptie, dar presedintele PSD ar fi cerut sa fie exluse din lege orice text care ar putea fi interpretat ca favorizandu-l.

Liviu Dragnea, despre legea Gratierii: Cea mai buna varianta e sa plece din Senat cum a venit de la Guvern / Daca nu mai am autoritate in partid o sa plec si o sa ma apuc de pescuit profesionist

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca cea mai buna varianta este ca Legea Gratierii sa plece din Senat asa cum a venit de la Guvern si a anuntat ca miercuri dimineata conducerea partidului se va reuni pentru a discuta cazul senatorului Serban Nicolae.

Premierul Sorin Grindeanu, despre legea gratierii: Nu am avut o discutie cu domnul Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la Viena, ca nu a avut o discutie aplicata cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, cu privire la legea gratierii. Noi avem o forma pe care am trimis-o . ) catre P.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )