Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea ii ataca dur pe Klaus Iohannis: Vad ca omul asta bate campii. E preocupat de angajarea paznicilor

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea ii ataca dur pe Klaus Iohannis: Vad ca omul asta bate campii. E preocupat de angajarea paznicilor

Seful PSD Liviu Dragnea l-a criticat, joi, pe presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca bate campii, dupa ce seful statului a sustinut ca nu va desemna, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, un premier care are probleme cu Justitia, afirmand si agentilor de paza li se cere cazierul la angajare . continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Acest guvern, aceasta coalitie, nu sustine interesele romanilor. Klaus Iohannis si Dacian Ciolos lucreaza la ordinele conducerii PNL (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat marti, la sedinta Comitetului Executiv al PSD, pe presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos in contextul in sesizarii Curtii Constitutionale de.

Liviu Dragnea, atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis si Dacian Ciolos: S-a dovedit ca au fost doi mincinosi de la inceput, doi ipocriti

Dupa ce seful Executivului, Dacian Ciolos a acceptat sa candideze pentru un nou mandate de premier din partea PNL, Liviu Dragnea l-a atacat pe acesta si pe seful statului, acuzandu-I ca sunt ipocriti.

Dragnea, dupa ce PNL a decis desemnarea lui Ciolos premier dupa alegeri: Un mincinos, si el, si Klaus Iohannis. Doi ipocriti

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reactionat, marti, dupa ce PNL a votat in sedinta conducerii ca Dacian Ciolos sa fie propunerea de premier a partidului. Liderul social-democrat a afirmat ca si Dacian Ciolos si Klaus Iohannis sunt doi mincinosi, pentru ca initial, cand au cerut votul de sustinere in Parlament pentru Guvern, au promis ca primul-ministru nu se va implica in politica.

Liviu Dragnea critica intentia liberalilor de a ataca la CCR legea eliminarii celor 102 taxe: Lasati-i sa atace si aceasta lege a taxelor ca sa nu mai fie nici un dubiu in ceea ce priveste aceasta ipocrizie

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat, marti, cu privire la decizia PNL de a contesta la CCR legea pentru eliminarea celor 102 taxe, ca le va fi greu sa explice ca ataca un proiect pe care l-au votat.

Dragnea, ATAC DUR la PNL, in RIME! Din pacate, n-au lideri, n-au program, n-au fost in stare nici macar sa aiba un slogan (VIDEO)

Liviu Dragnea a depus joi, listele cu candidati pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral. Presedintele PSD a declarat ca pe liste sunt 40% femei, 40% tineri. Sunt noi. Avem juristi,.

Klaus Iohannis: Au iesit politicienii la TV ca in desenele animate, au topait care mai de care ca aparatori ai neamului. Presedintele Romaniei i-a dat o veste foarte proasta lui Dragnea: Cum sa pazeasca tara un penal?

Presedintele Klaus Iohannis discuta, miercuri, despre schimbarile produse in societatea romaneasca in decursul unui an scurs de la tragedia din Colectiv, despre evolutia Guvernului tehnocrat si despre cum pot fi oprite atacurile la adresa justitiei.

Doi mincinosi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi despre premierul Dacian Ciolos si seful statului ca sunt doi mincinosi.

Liviu Dragnea acuza PNL ca a furat sloganul electoral al PSD: Cei care fura teoretic trebuie sa plateasca

Seful PSD, Liviu Dragnea, a acuzat, joi, liberalii ca au furat sloganul electoral al social-democratilor, astfel ca PNL trebuie sa plateasca.

Scandalul continua la Gorj. Primarii s-au coalizat impotriva lui Liviu Dragnea, contestand decizia de a-l elimina de pe listele parlamentare pe Ion Calinoiu. Edilii ameninta cu demisii in masa

Peste 30 de primari si presedinti de organizatii din cadrul PSD Gorj au contestat, joi, decizia luata de Liviu Dragnea de a-l elimina pe presedintele executiv, Ion Calinoiu.

Scandal in plenul Camerei Deputatilor. Liviu Dragnea il acuza pe directorul SRR ca l-a amenintat la telefon pe liderul deputatilor PSD

Liviu Dragnea a declarat, in plenul Camerei Deputatilor dupa ce proiectul sau legislativ privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale a fost eliminate, ca directorul general al SRR l-a amenintat prin telefon pe liderul deputatilor PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )