Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, candidat unic la sefia PSD: Este o situatie neobisnuita pentru mine. Nu stiu cum sa ma comport

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, candidat unic la sefia PSD: Este o situatie neobisnuita pentru mine. Nu stiu cum sa ma comport

Liviu Dragnea a declarat ca, din pacate, a ajuns singurul candidat la sefia PSD, desi el si-ar fi dorit sa existe competitie. Este o situatie neobisnuita pentru mine. Nu stiu cum sa ma comport. Eu tot timp. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, cale deschisa spre sefia PSD: Sper ca Victor sa ma voteze

Liviu Dragnea vrea social-democrati calificati pentru functiile publice si candidati fara pata la alegerile de anul viitor. Cu ocazia lansarii candidaturii de la Alexandria, presedintele interimar al PSD a vorbit despre proiectul sau pentru PSD. Dragnea spera sa fie votat si de Victor Ponta.

Liviu Dragnea, la Antena 3, de la ora 20.30: Cum a ajuns PSD in situatia de a avea un candidat unic la sefia partidului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 20. 30, la Antena 3. Seful interimar al PSD va vorbi despre situatia in care a ajuns PSD, de a avea un singur candidat inscris in cursa pentru sefia PSD.

Liviu Dragnea, unic candidat la sefia PSD?

In alegerile interne pentru presedintia partidului, Liviu Dragnea are toate sansele sa fie singurul nume inscris pe buletinul de vot, desi si-au manifestat dorinta de a intra in cursa si senatorii Serban Nicolae si Daniel Savu. Dosarele de candidatura ale celor doi au fost, marti, respinse de Comisia Electorala Centrala a PSD, pe motiv ca nu intruneau conditia sustinerii a cinci filiale cea proprie, plus alte patru).

Dragnea, singurul candidat la sefia PSD

Comitetul Executiv National al PSD a validat o singura candidatura pentru presedintia formatiunii, a actualului lider interimar Liviu Dragnea, celelalte doua, ale lui and Serban Nicolae si Daniel Savu, neintrunind conditiile din regulamentul de organizare a alegerilor interne, transmit surse din presa.

ACTUALIZAT Conducerea PSD a decis: Liviu Dragnea, candidat unic la alegerile pentru presedintia partidului. Presedintele interimar va deveni presedinte plin pe 11 octombrie

Pe 11 octombrie, cei peste jumatate de milion de membri social-democrati vor lua parte la un scrutin al carui rezultat este cunoscut dinainte: numele presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, va fi singurul de pe buletinele de vot, decizie care a fost luata de catre conducerea extinsa partidului miercuri. In urma evaluarii celor trei candidaturi, Comitetul Executiv national al PSD a decis sa nu valideze candidaturile depuse de senatorii Daniel Savu si Serban Nicolae, acestea fiind incomplete - nu aveau sprijinul celor cinci organizatii judetene necesar, potrivit regulamentului adoptat de partid. Dragnea a anuntat la finalul sedinta ca el si Victor Ponta au votat impotriva acestei propuneri de nevalidare a candidaturilor celor doi. Amintim ca, potrivit statutului PSD, presedintele este ales de catre toti membrii partidului. Citeste aici mai multe despre istoricul acestor candidaturi si aici despre controversatul regulament intern, obtinut de HotNews. ro Liviu Dragnea a declarat presei ca ii pare rau ca nu sunt mai multi candidati: Nu am mai candidat niciodata singur pentru o functieVezi in text cum va arata buletinul de vot in cazul candidatului unic.

Liviu Dragnea si-a anuntat candidatura la conducerea PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si-a anuntat oficial, duminica, candidatura la presedintia partidului. Dragnea a facut anuntul in cadrul conferintei judetene a Organizatiei PSD Teleorman.

Dragnea are o relatie buna cu Ponta, o relatie foarte buna cu Oprea si niciun fel de relatie cu Iohannis: Nu spun ca nu ma intereseaza functia de premier

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, la Antena 3, despre relatia pe care o are cu premierul Victor Ponta, cu vicepremierul Gabriel Oprea si cu presedintele Klaus Iohannis. Dragnea s-a referit si la situatia in care se afla PSD, avand un singur candidat la sefia PSD, la problemele sale cu Justitia. Dragnea nu exclude posibilitatea sa-si doreasca functia de premier dupa alegerile din 2016.

VIDEO Paul Stanescu, din nou in fruntea PSD Olt dupa ce a demisionat in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea

Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, a revenit, de marti 29 septembrie, la carma organizatiei judetene a PSD dupa ce, la finele lunii mai a. c. , a demisionat din aceasta functie in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea, actualul presedinte interimar al PSD, condamnat la acel moment cu suspendare in Dosarul Referendumului. Paul Stanescu a fost singurul candidat la sefia PSD Olt.

Lui Dragnea i s-au dezlipit pantofii in ziua candidaturii sale la sefia PSD: Daca erau scumpi, nu ajungeam in aceasta situatie. I-am dus la cizmar

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si-a dus pantofii la cizmar dupa ce acestia s-au dezlipit chiar in ziua candidaturi sale la sefia PSD. Dragnea a explicat ca s-a grabit de dimineata si s-a incaltat cu o pereche de pantofi.

Trei candidati vor sefia PSD, dar doar unul singur o va si obtine: Liviu Dragnea. Daniel Savu si Serban Nicolae risca sa le fie respinse candidaturile

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si senatorii Serban Nicolae si Daniel Savu si-au depus, astazi, candidatura la sefia PSD, insa doar Dragnea indeplineste conditiile din Regulamentul intern votat de social-democrati, acelea de a avea sustinerea a cinci filiale PSD. Candidaturile lui Serban Nicolae si Daniel Savu au sanse sa fie respinse, avand sustinerea doar a unei singure organizatii PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )